Trądzik na plecach . Sposoby MaC406'a nie pomagają .
Rozpoczęty przez VanEyden, 02.09.2010 - 20:04
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02.09.2010 - 20:04
Witam , od jakiegoś czasu mam problem z trądzikiem na plecach , próbowałem juz prawie wszystkiego , cynk w tabletkach , mydło siarkowe , cynk w maści , przemywanie spirytusem , nie spie bez koszulki . Nic mi nie pomaga i nawet nie łagodzi . Strasznie to wygląda i wstyd mi na siłowni zdjąć koszulke w szatni albo stoje plecami do ściany , nie pokazuje sie na basenie , wakacje spalone bo na plaży sie wtydziłem pokazać . Problem nie występuje na twarzy , rekach ani nigdzie oprócz pleców i karku . Ktoś ma jakieś pomysły ?
Pomogłem Daj plus
Napisano 02.09.2010 - 20:19
Wizyta u dermatologa?
Napisano 02.09.2010 - 20:37
byłeś prywatnie?
Napisano 02.09.2010 - 20:55
Nie
Pomogłem Daj plus
Napisano 02.09.2010 - 22:39
solka co nieco powina wysuszyc
Napisano 03.09.2010 - 18:08
zakup sobie masc benzacne i neich ktos ci smaruje te plecy na bank to pomoze
Zatopiony w Muzie...
Napisano 03.09.2010 - 18:38
Ok . Kupie ta maść . Dzieki
Pomogłem Daj plus
Napisano 03.09.2010 - 19:28
mi ta maść nie pomogła
radziłbym iść do Dermatologa prywatnie
Napisano 03.09.2010 - 19:51
mi ona zawsze pomaga posmaruje sobie na noc rano wstaje i tylko biala plama po masci
a syfa brak
Zatopiony w Muzie...
Napisano 03.09.2010 - 22:21
Tylko ze u mnie nie ma 1 syfa , tylko moje plecy wyglądaja jakby toczyła sie na nich bitwa
Pomogłem Daj plus
Napisano 04.09.2010 - 13:12
To ja ci poradzę idź do dermatologa tylko takiego co się zna nawet prywatnie . Ja nie miałem takich problemów jak byłem młody moja mama , jest dyrektorką udziału krwiodawstwa i bardzo dużo wie na temat medycyny , to jej zamiłowanie i neraz było ze jak mi cos dolegało i miałem wizyte u jakiegos specjalisty to często podczas tej wizyty wychodziłem w połowie, po tym jak moja mama uświadomiła temu łąkarzowi ze wie mnie niż ona i chyba dla kasy tu siedzi ,
Motto : Nigdy nie słuchaj się tylko jednego lekarza zawsze możesz iść do innego , Pamiętaj ze większość tych hujów tylko siedzi i czeka na kasę .
Żadnych skierowań nie chcą wypisywać najlepiej leczyć się po domowemu .
Poza tym idź do rodzinnego niech ci da skierowanie na badania alergiczne , może masz jakąś alergie i tak się to objawia , mój teść ma uczulenie na środki do czyszczenia okien ile razy były używane to on za 2-3 dni miał krwotoki , chodził do rożnych i mówili ze ma ciśnienie albo słaba krzepliwość przypalali mu naczynka w nosie , a co się okazało alergia
Motto : Nigdy nie słuchaj się tylko jednego lekarza zawsze możesz iść do innego , Pamiętaj ze większość tych hujów tylko siedzi i czeka na kasę .
Żadnych skierowań nie chcą wypisywać najlepiej leczyć się po domowemu .
Poza tym idź do rodzinnego niech ci da skierowanie na badania alergiczne , może masz jakąś alergie i tak się to objawia , mój teść ma uczulenie na środki do czyszczenia okien ile razy były używane to on za 2-3 dni miał krwotoki , chodził do rożnych i mówili ze ma ciśnienie albo słaba krzepliwość przypalali mu naczynka w nosie , a co się okazało alergia
01.12.2010 --- Wielka Redukcja ----
01.01.2011 --- Dieta Low Carb-----
01.03.2011 --- Cykl Prop+winko+Clen
01.06.2011 ----- Koniec Redukcji ----
01.01.2011 --- Dieta Low Carb-----
01.03.2011 --- Cykl Prop+winko+Clen
01.06.2011 ----- Koniec Redukcji ----
Napisano 04.09.2010 - 18:09
Dzieki za podpowiedzi
Pomogłem Daj plus