PROP / NANDROLON/ POMOC
RESPECTO
Ponad rok temu
Witam. Pod koniec maja zakończyłem cykl z propionatem 50mg/1ml. Teraz planuje drugi cykl z propionatem. Koledzy mi radzą bym do propionatu wzioł nandrolon. W zamyśle mam cheć wziać 30 strzałów Prop-150 150mg/1ml lub Testolic 100mg/1ml. Co sądzicie o tym propie? Może polecacie coś innego? Dawkowanie bedzie e2d. Co myślicie o nandrolonie? Warto łączyć z propem czy jechac solo propke? Jeżeli łączyć to jakie dawki? Z góry ogromne THX.
Staż: ponad 2 lata
waga: około 80kg
wzrost: 177cm
ostatni cykl - prop + metka
cel: masa:D
Staż: ponad 2 lata
waga: około 80kg
wzrost: 177cm
ostatni cykl - prop + metka
cel: masa:D
MaC406
Ponad rok temu
Propionatu najlepiej nadaję się Nandrolone PhenyPropionate ( NPP ) chyba mówimy o tym samym nandrolonie 
Jeżeli jednak myślisz o Dekanian nandrolonu w cyklu z propem to przez 12tyg będziesz robił inj e2d - oojjjj.
Pzdr
Jeżeli jednak myślisz o Dekanian nandrolonu w cyklu z propem to przez 12tyg będziesz robił inj e2d - oojjjj.
Pzdr
RESPECTO
Ponad rok temu
Tak chodzi mi o NPP dokładnie Phenabol 100. Co myslisz o propie solo?
MaC406
Ponad rok temu
Tak chodzi mi o NPP dokładnie Phenabol 100. Co myslisz o propie solo?
Propionat solo pewnie ale prop i npp przyniesie większe/lepsze efekty.
MaC406
Ponad rok temu
ile NPP na cykl i w jakich dawkach?
1-6 npp 100mg e2d
1-7 prop 100mg e2d
RESPECTO
Ponad rok temu
Mysle że z npp jeszcze poczekam. W zimie konkretną masówkę zrobię to tam się go dorzuci. Teraz solo Prop-150 poleci. 1-8 1ml e2d. Dzieki MaC406 za pomoc.
RESPECTO
Ponad rok temu
Mam mały problem. Jestem po 4 strzałach propu-150 150mg/1ml e2d, kazdy boli jak cholera przez kilka dni. Kiedys brałem propke 50mg/1ml lecz nie było mowy o bólu...Co mam zrobić, czy bić np. po 0,5ml w lewe udo i 0,5 w prawe. Czy zmienić propke na inna, np. 100mg/1ml i dawać po 1,5ml w 1 strzale tak zeby utrzymać stęzenie... czy nie ma sensu... Ze względu, że pracuje ból staje sie bardzo uciązliwy. A zostało jeszcze 26 iniekcji... PS. co na odblok? sam Clomid styka?
kikkk
Ponad rok temu
boli moze dlatego ze dobrze weszlo? mnie tez boli kilka dni zawsze, ale przy propku bol moze byc naprawde uciazliwy ze wzgledu na czeste strzaly:/ moze za duza igla?
RESPECTO
Ponad rok temu
igła 0,6... do tego po wstrzyknieciu chwilke rozmasowuje miejsce zastrzyku...
kikkk
Ponad rok temu
ja w noge wale 0,5 troche to dluzej trwa ale jest ok. jak aplikuje 0,6 to czuje caly miesien kilka dni po strzle.
zobacz z igla 5 moze w tym tkwi bol
HiTi
Ponad rok temu
mi nawet 0,7 nie sprawia bolu,moze jednak prop zly ^^ja w noge wale 0,5 troche to dluzej trwa ale jest ok. jak aplikuje 0,6 to czuje caly miesien kilka dni po strzle.
MaC406
Ponad rok temu
]
Masz 3 możliwości :
- źle wykonujesz inj ( może za szybko wstrzykujesz lub ruszasz igłą podczas inj )
- źle wykonany under
- wcale nie masz towaru w strzykawce tylko jakiś olejowy FAKE
Najlepsze rozwiązanie to zbadać poziom testy.
Masz 3 możliwości :
- źle wykonujesz inj ( może za szybko wstrzykujesz lub ruszasz igłą podczas inj )
- źle wykonany under
- wcale nie masz towaru w strzykawce tylko jakiś olejowy FAKE
Najlepsze rozwiązanie to zbadać poziom testy.
RESPECTO
Ponad rok temu
Tzn. tak... wczoraj wziołem 5 strzał, zaczynam puchnąc wiec mam nadzieję ze to nie jest jakis fake... Bol jest prawie identyczny jak przy omce... postaram sie wrzucic fotkę tego propku.
Dead
Ponad rok temu
dziwne bo jak ja bije omke to nic nie czuje a co do propa to kiedys czytalem ze jest w nim jakas substancja na ktora niektore osoby sa uczulone i to powoduje obajwy bolu podczas shota ale ile w tym prawdy? nie wiem.
DAmianXXL
Ponad rok temu
Jak zbadać poziom testy na jakiej zasadzie to działa wiem ze się wcinam w temat ale chciałbym się dowiedzieć czegoś o tym może kilka słów albo jakiś link do tematu
Dead
Ponad rok temu
next time zaloz swoj temat a badanie testa robisz w przychodni szpitalu itp koszt to cos kolo 30zl
Pes4
Ponad rok temu
ja wale wlasnie ome i mnie dupsko juz 3dzien boli xd wiec moze zalezy kto jaki ma organizmdziwne bo jak ja bije omke to nic nie czuje a co do propa to kiedys czytalem ze jest w nim jakas substancja na ktora niektore osoby sa uczulone i to powoduje obajwy bolu podczas shota ale ile w tym prawdy? nie wiem.
Dead
Ponad rok temu
moze to wina deki? bo omka jak bilem swego czasu elegancko szla
obecnie suste bije to nie powiem bo po shocie mnie z 2 dni boli ale to raczej moja wina bo sie spieszylem i szybko wstlaczalem sok.
RESPECTO
Ponad rok temu
Prosze oto fotka propki, dzisiaj kolejna iniekcja...;/
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]