Kto napisze mi dobry trening na biceps i triceps ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stary co ja ci napisałem {SMILIES_PATH}/excl.gif masz oszczędzać reszte partii na rzecz łap
Tylko wiesz klatka ( mialel kiedys kontuzje i sie nie szarpie ) 150kg wycisk, pozniej hantelki , rozpietki, barki 100kg zza karku no musze jestem na cyklu, znowu handle itd na koniec triceps wyciskanie waskie 100-90-80kg piramidka w dol pozniej wyciag i deski... Spoko bedzie poprawa na rzecz łap. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a priorytet na łapy na tym polega że odpuszczasz reszte partii zmniejszając intensywność tzn mniejsze cięzary i mniejsza liczba serii na klate barki i inne
Napisano Ponad rok temu
nie pisałeś ze jesteś na cyklu {SMILIES_PATH}/kwasny.gif lec normalnym planem w takim razie możesz tą piramide wrzucić tylko nie do każego ćwiczenia w poszczególnuych partiach...
a priorytet na łapy na tym polega że odpuszczasz reszte partii zmniejszając intensywność tzn mniejsze cięzary i mniejsza liczba serii na klate barki i inne
Dobra juz łapie o co chodzi ale po wczorajszym treningu z piramidka w dól dzisiaj mnie zakwasy dorwaly i czuje sie obolały {SMILIES_PATH}/biggrin.gif
Druga sprawa jest taka iz nawet jak nie bede trenowal intensywnie na inne partie miesniowe to nie dam rady barki+klatka+tric przerasta mnie to siłowo. Twoj trening jest zajebisty ale zgadzam sie z Koksikiem iz dwie partie to max na treningu.
Z gory dzieki byki. pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ten trening jest bardzo skuteczny nie wiem skąd ale kiedyś robiłem podobnie hmmm. Zkądś znam ten lub zajebiście podobny trening {SMILIES_PATH}/smile.gifco ja ci tu mowie dawaj tym planem dostałem go ostatnio i nie miałem możliwości jeszcze skorzystać musisz sie tylko dostosować z innymi partiami.
poniedziałek-klatka,barki,triceps
wtorek-plecy, biceps
środa-wolne
czwartek-nogi
piątek-biceps i triceps
w poniedziałek i wtorek na bicepsy i tricepsy zrób tylko 1-2 ćwiczenia w sumie 5-6 serii, na max ciężarach, w piatek taki trening w superseriach:
1-uginanie ze sztangą i wyciskanie waskim chwytem 4-5x5-8
2-uginanie ze sztangielkami i wyciskanie francuskie leząc 4x8-10
3-uginanie ze sztangielkami w skosie i prostowanie na wyciagu 3x10-12
4-uginanie na modlitewniku jednoracz i prostowanie jednorącz w opadzie tułowia ze sztangielką 2x15
Trening szokowy !!!-trenuj tak przez 4-6 tygodni a nastepnie czas na roztrenowanie(mniej serii i tylko raz w tygodniu) a potem spróbuj ponownie . pamietaj tez zeby w trakcie trwania tego planu ograniczyć nieco objetośc i intensywnośc treningu innych grup,zmniejsz na nie ilość serii i nie wykonuj ruchów oszukanych jak i innych zaawansowanych metod treningowych
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.