Kto napisze mi dobry trening na biceps i triceps ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
RYKO, zamieniam sie w słuch {SMILIES_PATH}/excl.gifmac a robiłeś odwrócone piramidy?? bedzie ci ciężko ze względu na duży staż byku {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poniedziałek-klatka,barki,triceps
wtorek-plecy, biceps
środa-wolne
czwartek-nogi
piątek-biceps i triceps
w poniedziałek i wtorek na bicepsy i tricepsy zrób tylko 1-2 ćwiczenia w sumie 5-6 serii, na max ciężarach, w piatek taki trening w superseriach:
1-uginanie ze sztangą i wyciskanie waskim chwytem 4-5x5-8
2-uginanie ze sztangielkami i wyciskanie francuskie leząc 4x8-10
3-uginanie ze sztangielkami w skosie i prostowanie na wyciagu 3x10-12
4-uginanie na modlitewniku jednoracz i prostowanie jednorącz w opadzie tułowia ze sztangielką 2x15
Trening szokowy !!!-trenuj tak przez 4-6 tygodni a nastepnie czas na roztrenowanie(mniej serii i tylko raz w tygodniu) a potem spróbuj ponownie . pamietaj tez zeby w trakcie trwania tego planu ograniczyć nieco objetośc i intensywnośc treningu innych grup,zmniejsz na nie ilość serii i nie wykonuj ruchów oszukanych jak i innych zaawansowanych metod treningowych
Napisano Ponad rok temu
polega ona na tym ze serie głowne po solidnej rozgrzewce zaczynasz na max czyli 6-8 powtorzen nastepna serie ujmujesz ciezar(nieznacznie) i dodajesz liczbe ruchów...w praktyce wyglada to mniej wiecej tak:
np. klata
1 seria. 6 powt
2.8
3.10
4.12 powt
trening typowo siłowy ale korzystają z niego trójboiści ale znalazł przeznaczenie dla innych grup
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a fotke to widze hehe mysle że jednak superserie z priorytetem bedą jak najbardziej okJak co to moge wrzucisz Tobie moja fotke abys wiedzial o co mi chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a fotke to widze hehe mysle że jednak superserie z priorytetem bedą jak najbardziej okJak co to moge wrzucisz Tobie moja fotke abys wiedzial o co mi chodzi.
Spoks, fotka z przed 4 miesiecy tak na sucho bez zadnej "pompy" obecnie jestem na cyklu i duzo sobie obiecuje... {SMILIES_PATH}/tongue.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I pompuj mięśnie na maxa nie oszczędzaj ich... w sumie po co ja to pisze {SMILIES_PATH}/biggrin.gif
Chudy dzieki {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif Pozdro Byku {SMILIES_PATH}/biggrin.gif
Napisano Ponad rok temu
co ty ryko,w poniedzialek 3 partie na raz? chcesz aby moj ziom sie kontuzzji nabawil,mac-cwicz klata-bic,plecy-tric,rozpisze ci pozniejponiedziałek-klatka,barki,triceps
wtorek-plecy, biceps
środa-wolne
czwartek-nogi
piątek-biceps i triceps
Napisano Ponad rok temu
co ty ryko,w poniedzialek 3 partie na raz? chcesz aby moj ziom sie kontuzzji nabawil,mac-cwicz klata-bic,plecy-tric,rozpisze ci pozniejponiedziałek-klatka,barki,triceps
wtorek-plecy, biceps
środa-wolne
czwartek-nogi
piątek-biceps i triceps
Wlasnie drukowalem sobie ten plan mr RYKO i mialem jechac na siłke {SMILIES_PATH}/sad.gif
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
koksik przeczytaj sobie całego posta dokładnie.co ty ryko,w poniedzialek 3 partie na raz? chcesz aby moj ziom sie kontuzzji nabawil,mac-cwicz klata-bic,plecy-tric,rozpisze ci pozniejponiedziałek-klatka,barki,triceps
wtorek-plecy, biceps
środa-wolne
czwartek-nogi
piątek-biceps i triceps
Napisano Ponad rok temu
no tak zle przeczytalem,zwracam honor {SMILIES_PATH}/crybaby.gifco ja ci tu mowie dawaj tym planem dostałem go ostatnio i nie miałem możliwości jeszcze skorzystać musisz sie tylko dostosować z innymi partiami.
poniedziałek-klatka,barki,triceps
wtorek-plecy, biceps
środa-wolne
czwartek-nogi
piątek-biceps i triceps
w poniedziałek i wtorek na bicepsy i tricepsy zrób tylko 1-2 ćwiczenia w sumie 5-6 serii, na max ciężarach, w piatek taki trening w superseriach:
1-uginanie ze sztangą i wyciskanie waskim chwytem 4-5x5-8
2-uginanie ze sztangielkami i wyciskanie francuskie leząc 4x8-10
3-uginanie ze sztangielkami w skosie i prostowanie na wyciagu 3x10-12
4-uginanie na modlitewniku jednoracz i prostowanie jednorącz w opadzie tułowia ze sztangielką 2x15
Trening szokowy !!!-trenuj tak przez 4-6 tygodni a nastepnie czas na roztrenowanie(mniej serii i tylko raz w tygodniu) a potem spróbuj ponownie . pamietaj tez zeby w trakcie trwania tego planu ograniczyć nieco objetośc i intensywnośc treningu innych grup,zmniejsz na nie ilość serii i nie wykonuj ruchów oszukanych jak i innych zaawansowanych metod treningowych
Napisano Ponad rok temu
hyhy stary moze niejestes {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif polecam suprerserie w podobnym planie jak ryko napisal np pon-klata,bic.....wt-plecy ,tric......pt-bic,tricMam problemik nie moge zwiekszyc objetosci bicepsa i tricepsa. Trenuje ta partie miesniowa raz w tygodniu. Stosowalem duzo rodzajow cwiczen/technik z malymi i duzymi ciezarami oraz z duza i mala iloscia powtorzen. Chyba juz jestem stary {SMILIES_PATH}/tongue.gif Z gory dzieki za pomoc. Pozdo
Napisano Ponad rok temu