Co kupićdo kreatyny ??
Napisano Ponad rok temu
Skończyłem właśnie brać bcaa z kreatyną (półtora miesiąca-efekt dobry). Kreatyny mi zostało pół pudła (powder) co do tego kupic ?? cos zeby mi dało kopa coś co mi pomoże w budowie masy i rzeżby . Mam jeszcze troche nadwagi ale juz i tak schudłem prawie 30 kg w 3.5 miesiąca . trenuje ostroo prosze o pomoc bo jestem cieniutki w tej dziedzinie . PZDR
Dodam jeszcze od 4 miesięcy mam rygorystyczną diete dużo białka . Zero tluszczy alko i cukrow.
Napisano Ponad rok temu
a na rzezbe polecam hmb lub ale najlepszy spalacz zeby uzyskac rzezbe jest dieta+ aeroby:D a pozniej aminokwasy i bcaa np.
Napisano Ponad rok temu
A co myślicie o kupnie jakiegoś dobrego HMB do kreatyny ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kup sobie do tego No Muscle Pump Activlab . DObre efekty połączone z mono
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdybyś schudł 30kg w 3 miesiące to byś teraz leżał w piachu i wąchał kwiatki od spodu !
O co Ci chodzi? Jest to jak najbardziej osiągalne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skąd to wziołeś?
Polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chłopie zawodowi kulturysci trenuja nawet po 6 razy w tyg bez aerbow i co oni nie wiedza co to jest regeneracja?
Napisano Ponad rok temu
Chłopie zawodowi kulturysci trenuja nawet po 6 razy w tyg bez aerbow i co oni nie wiedza co to jest regeneracja?
Mają zupełnie inny trening, poza tym mogą sobie pozwolić na taką suplementacje i SAA że nam się nawet nie śni, więc wniosek nasuwa się sam ...
Napisano Ponad rok temu
Po 1 Od dziecka trenowałem kickboxing treningi miałem 4 razy w tygodniu plus 2 razy obowiązkowa siłownia czyli 6 dni . Po 2 żaden trening siłowy nie dorówna porządnemu dwugodzinnemu treninngowi bokserskiemu lub kickboxerskiemu pod względem wydolnościowym dodam tylko przykład moj kolega kiedyś przyszedł do nas potrenować chciał zobaczyć jak to jest chłopak ktory ma sylwetke jak atleta i zawsze sie katował na siłowni aerobami itp nawet rozgrzewki nie wytrzymał spuchł strasznie a po treningu nie mógł do tramwaju wejść (w przenośni).
Po 3 jak wyjeżdzaliśmy na obozy z sekcją to trenowaliśmy 6 dni w tygodniu po 2 treningi dziennie i jakoś nikt nie plakał ze nie ma siły albo sie zle czuje . Oczywiście ścisła dieta dużo snu masaże itp .
A tak na marginesie 60 km rowerem dla mnie to nie jest wielki wysiłek jeśli ktoś jezdzi to nie jest zaden dystans .
I nie pisałem ze chce sie napompować i robie tylko pakowanie jak połowa osób na siłowni . Łacze aeroby z siłlownia duzo biegam jezdze na rowerze nawet w przerwach gdy robie serie nie siedze tylko skacze lub cos w tym stylu . Musze odbudować kondyche i oczywiście zbudować przy tym troche mięśńi. Wiec nie wiem po co to przekrzykiwanie się . Pytałem tylko co kupić do kreatyny a tu powstało jakięś chore forum
OCZYWISCIE NIE PODWAZAM TWOJEGO ZDANIA CO DO REGENERACJI . MASZ RACJE ALE KAZDY MA INNE PLANY I INNE TRENINGI. JA TERAZ CWICZE OSTRO 4 MIESIACE I JAK ROBIE SOBIE WOLNY DZIEN OD TRENINGU AZ MNIE NOSI ZEBY CWICZYC MOZE JESTEM EWENEMENTEM
Napisano Ponad rok temu
Do BEST BODY
Po 1 Od dziecka trenowałem kickboxing treningi miałem 4 razy w tygodniu plus 2 razy obowiązkowa siłownia czyli 6 dni . Po 2 żaden trening siłowy nie dorówna porządnemu dwugodzinnemu treninngowi bokserskiemu lub kickboxerskiemu pod względem wydolnościowym dodam tylko przykład moj kolega kiedyś przyszedł do nas potrenować chciał zobaczyć jak to jest chłopak ktory ma sylwetke jak atleta i zawsze sie katował na siłowni aerobami itp nawet rozgrzewki nie wytrzymał spuchł strasznie a po treningu nie mógł do tramwaju wejść (w przenośni).
Po 3 jak wyjeżdzaliśmy na obozy z sekcją to trenowaliśmy 6 dni w tygodniu po 2 treningi dziennie i jakoś nikt nie plakał ze nie ma siły albo sie zle czuje . Oczywiście ścisła dieta dużo snu masaże itp .
Zgadzam się w 100% sam coś o tym wiem Plus
Nie ma i nie będzie lepszych aerobów od sportów walki, przekonałem się jak to jest ćwiczyć 3 razy w tygodniu na siłce i 3 razy w tygodniu robić wypad na siłownie.Dało radę tyle że czasami trzeba było zrobić przerwę od siłowni i trening na siłowni był zupełnie inny do tego dochodził aeroby w weekend.Przy takim czymś proces zwiększania masy mięśniowej równa się prawie zero, chyba że dasz mocno w SAA i suple ale to inny temat.
Napisano Ponad rok temu
Nie mam czasu trenowac na siłwoni 6 ponieważ trenuje bjj 2 razy w tyg,a o tych maratonach to jak powiedział przedmówca jesli ktoś jeździ rowerem długi czas rowerem to zaden problem sam wiem po sobie,że jeszcze pół roku temu przebiec 2km to misja nie możliwa.Teraz to 10km przebiegne w 70min.Czyli powiedz mi kiedy mam trenowac 6 razy w tyg na siłowni jesli 2 razy trenuje bjj i 3 razy biegam?Widze dziesiatki ludzi na siłowni,którzy trenuja po 5/6 razy w tyg więc weź nie pierdol,że max to 4 razy w tyg.
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z Tobą
Ja za 2 tygodnie zaczynam znowu treningi kickboxing i też sobie odpuszczę siłownię w jakimś stopniu.
Będę robił 3 treningi KICKU plus 2 siłowe . Dużo biegania, rowerku aerobów itp...
Oczywiście dzień odpoczynku to dzień grania w siatkę lub piłkę nożna z kumplami.
Prowadzę własną działalność wiec ustawiam sobie obowiązki pod moje treningi.
Mam kreatynę, HMB kupie jeszcze jakieś dobre białko i bede budował kondyche
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu