Mam pytanie jak zwiększyć średnicę drążka inaczej mówiąc żeby był grubszy.Problemem u mnie jest to że mam zamontowany w futrynie drążek rozporowy który trzeba rozkręcić do futryny przez to robiąc podciąganie szerokie robi się problem, rurka jest za cienka przez co nie komfortowo się podciąga.Jest jakiś sprawdzony sposób jak zrównać boczne części drążka do tego środkowego.Może jakieś taśmy lub coś.Miał ktoś podobny problem i jakoś go rozwiązał?
Napisano Ponad rok temu
Ja tak robiłem gdy chciałem zwiększyć zangazowanie przedramion w danym cwiczeniu..
Możesz też zamiast ręcznika użyć np bandazy i owinąć cały drążek bądź tylko w tym miejscu gdzie lapiesz drążek
Napisano Ponad rok temu
Wolałbym coś sztywnego, ręcznik jest za miękki
Napisano Ponad rok temu
Chyba takie coś zda egzamin:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: drążek, podciąganie na drążku
Kulturystyka i Fitness →
Trening dla średniozaawansowanych →
Trening split w domuNapisany przez , Ponad rok temu Split, porady, do oceny i 7 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Sprzęt do siłowni →
Poręcze równoległe regulowane i drążekNapisany przez , Ponad rok temu Poręcze, drążek |
|
|
||
Inne sporty →
Street Workout i Kalistenika →
Mobilny sprzęt do podciągania i trików na drążkuNapisany przez , Ponad rok temu drążek, mobilny, sprzęt i 3 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Dieta →
Dieta + suple - dla przyszłego Aspiranta PSP (Pilne)Napisany przez , Ponad rok temu dieta, suple, suplementy, białko i 3 więcej |
|
|
||
Kulturystyka i Fitness →
Zdrowie i Medycyna →
Problem z ćwiczeniami na drążku + TricepsNapisany przez , Ponad rok temu triceps, drążek, problem, kości i 5 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ocena planu
- Ponad rok temu
-
Ocena Planu Progresywnego Pistolety/Pompki na jednej ręce
- Ponad rok temu
-