11 miesięcy
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym się Wam pokazać. Trenuję ogólnie 11 miesięcy z tym, że miałem dwie przerwy (jedna dwumiesięczna spowodowana pracą druga 2 tygodniowa spowodowana sesją). Na siłownię w okresie wakacyjnym chodziłem 4-5 razy w tygodniu. W okresie nauki 2 lub 3 razy tylko na weekendy. Co do przebytych cykli to miałem tylko jeden na kreatynie. Dietę trzymam od około 1.5 miesiąca. Poza wymienioną wyżej kreatyną i 1 kg Mass XXL oraz 1.8 kg WPC nie brałem nic. Wiem, że jeszcze muszę dużo poprawić min. barki, które sobie na początku odpuszczałem później się za nie zabrałem, górną cześć klatki itp. Ogólnie chciałbym znać Wasze zdanie czy idę w dobrym kierunku. Przez wakacje planuję zwiększyć masę by min. zakryć wystające obojczyki.
http://img199.imageshack.us/gal.php?g=e9963bccff.jpg
brakuje fotki pleców bo jakoś nigdy nie potrafię się dobrze napiąć
Guest_młodyoka_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie nad klatką szczególnie jej górną częścią będę teraz pracował oraz rozwijał czworoboczne. Mój brat jest ode mnie 2 lata młodszy i ma o wielee większą klatkę (110cm) ma chyba lepsze predyspozycje do klateczki .popraw klatke i kaptury Podlap masy jeszcze Ogolnie wszystko idzie w dobrym kierunku Powodzenia!
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
ale może byc lepiej
pzd
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję możecie mi doradzić jak szybko rozwinąć czworoboczne?. Muszę popracować nad szerokością w plecach (szeroki uchwyt na drążku powinien załatwić sprawę, ale ciężko idzie mi te podciąganie) .Zajebiście MIK
Wg. mnie patrząc na niektórych to jak na 11 mc mogło być jeszcze lepiej, ale ja nie mam aż takiej super genetyki, ciężko nabieram masy .11 miesiecy no wszstko ok jak na ten staż
ale może byc lepiej
pzd
Napisano Ponad rok temu
tak wyglądały po jakiś 3 miesiącach
tak jak podłapałem trochę masy
a tak wyszła mi napinka (trochę szerokie zdjęcie wyszło )
barki
ps. czemu nie mam opcji edytuj temat?
Napisano Ponad rok temu
dlugi jeste wiec jeszcze raz masa
co do wygladu to widac ze tyrasz
pzd
Napisano Ponad rok temu
Zgadza się długi jestem i teraz celem będzie masa a potem rzeźbienie .Masa masa masa
dlugi jeste wiec jeszcze raz masa
co do wygladu to widac ze tyrasz
pzd
Napisano Ponad rok temu
Wymiary poszły na +:
bic + 0.5cm (+1cm na maksymalnej napince)
klatka +2cm
udo+2cm
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli będziesz chciał to urośniesz życze powodzenia i wielkich przyrostów.
Napisano Ponad rok temu
Każda opinia mi się przyda. Wiem, że jeszcze wiele potu i wiele pracy by poprawić sylwetkę przede mną zdjęcie z miarką niedługo będzie .Z profilu wynika ze masz w bicku 38 cm, zrób zdjęcie z miarką bo jakoś się mi to nie podoba.... sorki za skreślenie Cię ale nie widzę bardzo dobrych rezultatów co do twojej sylwetki. Tyrasz 11 miesiecy, a tu nic szczególnego może na klatce cos widac ze cwiczysz. Naucz się spinać plecy a nie robić dupę z łopatek. PS. te napinki szyji były przejebane naucz się napinać kaptury w taki sposób : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] : A bedzie o wiele lepiej, chwyć się porządnie za miche i walcz z przyciąganiem ziemskim.
Jeżeli będziesz chciał to urośniesz życze powodzenia i wielkich przyrostów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie. Ja wiem po sobie, że dobrej genetyki nie mam wszystko idzie mi w brzuch i nogi a w górę słabo, niestety. Nie będę się załamywał i choćbym musiał tyrać jeszcze 6 lat by osiągnąć wymarzoną sylwetkę to będę tyrał.dużo pracy przed tobą jak na 11 mc może być ,nie karzdy ma super genetyke i musi pracowac ciężej i dlużej na rezultaty jak inni pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadza się. Brzucha nie ćwiczę, ale będę się za niego brał. Nowe foto tylnej części ciałaPoćwicz brzuch chyba wogóle nie ćwiczyłeś klata i kaptury do poprawy
Napisano Ponad rok temu