Przerwa między cyklami
Napisano Ponad rok temu
Zaraz po zakończeniu cyklu mam zamiar zrobić sobie 1.5 tygodnia wolnego od treningu , po czym zamiar zmienić całkiem plan treningowy , aby dalej rosnąć
I w końcu doszedłem do najważniejszego momentu:
Z jakiego suplementu skorzystać aby nie stracić tego co osiągnąłem na mono a na dodatek dalej się rozwijać
Napisano Ponad rok temu
Przerwa miedzy cyklami powinna trwac mininmum tyle co poprzedni cykl, na nastepny cykl mozesz dac jakas mocniejsza forme kreatyny, i jesli nie czujesz potrzeby robienia przerwy w treningach to nie rob jej, mozesz dac poprostu lajtowe treningi by utrzymac forme i pamietaj obys trzymal diete jak tylko mozesz najlepiejWitam ... powoli kończę swój pierwszy w życiu cykl zostało mi 3 dni (2 treningi) ... jechałem na zwykłym Creapure z FitMaxa dodatkowo białko ostrowii jako uzupełnienie oraz MineralFit z FitMaxa aby zapobiegnąć ew. brakom ( nie długo zapodam szczegółową relację )
Zaraz po zakończeniu cyklu mam zamiar zrobić sobie 1.5 tygodnia wolnego od treningu , po czym zamiar zmienić całkiem plan treningowy , aby dalej rosnąć
I w końcu doszedłem do najważniejszego momentu:
Z jakiego suplementu skorzystać aby nie stracić tego co osiągnąłem na mono a na dodatek dalej się rozwijać
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w takim razie jak najbardziej tydzien wolnego dobrze ci zrobi, aminokwasy mozesz caly czas brac nawet jak na cyklu jestes tak jak wyzej kolega napisalz kreatyną dam sobie spokój tak do połowy sierpnia ... czyli jakieś 7-8 tyg przerwy cykl trwał 6 ... chciałem sobie zrobić przerwę ponieważ czuję lekkie zmęczenie stałymi treningami i myślę że taki tydzień wolnego dobrze mi zrobi ... na dietę nie narzekam idealne nie jest ale staram się jak mogę ... czy aminokwasy byłyby odpowiednie na przerwę międdzy cyklami kreatynowymi ??
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.