Badania lekarskie do pracy gdy jestem na koks ie
Napisano Ponad rok temu
W czwartek mam badania do pracy skierowane z zakładu jestem elektormonterem prace w tej firmie dopiero zaczynam. Aktualnie zszedłem z cyklu po 15 tyg na teściu leci 3 strzał hcg. Mam pytanie wie ktoś czy mogę miec przez to problemy, czy wie ktoś jakie badania się wykonuje ?
Za odpowiedz dziękuję
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie wydaje mi się, żeby miało to jakikolwiek wpływ na pracę. Ja przynajmniej nigdy nie słyszałem o takich przypadkach, więc raczej możesz być spokojny
Napisano Ponad rok temu
Też miałem wykonywane badania będąc on i nie było żadnych problemów, krwi tam nie pobierają więc nic nie wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
W wynikach wyszło jak wyszło bo byłem na bombce. Lekarz zapytał wprost na czym lece ,pogadaliśmy pośmialiśmy sie .
Do wyników do pracy nie byłem żadnej wzmianki ze cos biorę,wiec spoko.
Chyba że coś wyjdzie nie tak ze zdrowiem przy wynikach to wtedy może być problem.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za odp
Napisano Ponad rok temu
To ja byłem w tamtym tygodniu, wcześniej w grudniu i pobrania krwi nie miałem, to zależy chyba od zawodu
Napisano Ponad rok temu
Witam
W czwartek mam badania do pracy skierowane z zakładu jestem elektormonterem prace w tej firmie dopiero zaczynam. Aktualnie zszedłem z cyklu po 15 tyg na teściu leci 3 strzał hcg. Mam pytanie wie ktoś czy mogę miec przez to problemy, czy wie ktoś jakie badania się wykonuje ?
Za odpowiedz dziękuję
Pozdrawiam
postawowe tylko, nic nie wyjdzie
masz sprawe pisz PW / e-mail...
Napisano Ponad rok temu
postawowe tylko, nic nie wyjdzie
Pracuje jako mechanik w serwisie samochodowym i miałem robione próby wątrobowe .
Napisano Ponad rok temu
nic w tym nadzwyczajnego, poniewaz to wchodzi w zakres podstawowych morfologia rozmaz, ob, glukoza, cholesterol, watroba, mocz, ekg to sa podst bad diag
rozszerzone to juz zalezy od specyfiki pracy, moze byc wzrok, sluch, badania neurologiczne jak koordynacja, emg, eeg, pulmonologiczne, wydolnosciowe, sprawnosciowe, specjalistyczna diagnostyka laboratoryjna itd nie che mi sie tego wymieniac calego
masz sprawe pisz PW / e-mail...