Witam, potrzebuję rady od mądrzejszych od siebie, mam zamiar wkuć w siebie 40-45 ampułek Prolongatum Jelfy, środek jest prosto z apteki więc pewny, zamierzam kuć przez 8 tyg. proszę o rozpiskę jednostek tak żeby nie za szybko poszło, a jeszcze szybciej spierd...ło bo zazwyczaj tak jest. Proszę o wyrozumiałość swojej niewiedzy, nie mam doświadczenia ze sterydami, nie chcę mieszać tego z innymi środkami, bo panuje lewizna na mieście, dlatego uwzględniam tylko aptekę.
Trenuję crossfit, poźniej ćwiczenia typowo z siłowni. Czytałem, że stosuje się nawet 500mg na tydzień, czyli 1 paczka w tygodniu? Proszę o rozsądną rozpiskę. Co później na odblokowanie? czy wogole brać odblok, bo towaru nie za wiele. Jeśli tak to kiedy, zacząć w połowie ? czy po mini cyklu. Kolega proponuje Pregnyl, dobrze mówi?
Lat: 31
Waga 84kg
Wzrost 185cm
Biceps: 37cm
Pas: 86cm
Klatka:96cm
Trenuje Crossfit cięzko sprawdzić, inaczej się liczy niż na siłowni.
Press ( na stojąco z barków nad głowę ) 75kg
back squat (przysiad ze sztangą na karku): 120kg
Martwy ciąg 165kg
Wyciśniecię na klatę coś koło 110-120kg.
Lata spędzone ze sportem, wiec siła jako tako jest. Ogolnie szczupak ze mnie, no ale cross spala mięśnie. Do tego mam BCAA, Glutamine, Węgle, Whey 100
Zdrowa żywność ale bez diety specjalisty i tutaj nie wiem do kogo z tym tematem uderzyć, nie ufam dietom przez neta, rok temu kupiłem to tam smazona kiełbasa z cebulą, mielony schabowy. SZOK
Użytkownik crossfit edytował ten post Ponad rok temu