Witam.
Moje pytanie jest takie, czy mogę codziennie rano na czco pić ciepła wode z cytryną przy dobrze zbilansowanej diecie na masę ,ponieważ chcę się pozbyć kawy ze swojego życia a bez kawy nie mogę funkcjonować rano a czytałem ze woda z cytryną dobrze wpływa na energie,ale też doczytałem,ze wspomaga odchudzaniu i dlatego takie pytanie,
Pozdrawiam
Woda z Cytryną na Masę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
piłem takie coś przez kilka mięsięcy ale jako izotonik w celu nawodnienia organizmu po nocy i lepszego przyswajania śniadania, masa szła jak należy, nie widze nawet powiązania
Mój DT #BedeBestia http://www.fabrykasily.pl/topic/115291-dt-bedebestia-street-workout
Napisano Ponad rok temu
Również jestem zdania, że nie ma co wiązać tego napoju z rozwojem samej masy mięśniowej. Woda z cytryną stanowi dobry sposób na detoksykację i oczyszczenie organizmu. O samym wpływie na zwiększenie naszej masy nic mi nie wiadomo.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Ja też pierwsze słyszę. Oczyszcza i nawadnia, ot tyle!
Napisano Ponad rok temu
Możesz pić. A z drugiej strony dlaczego nie mógłbyś pic?
Napisano Ponad rok temu
Czasami wydaje mi się, że niektóre pytania padają po prostu po to by były . Bez większego zastanowienia.
Napisano Ponad rok temu
Woda z cytryną jest jak najbardziej zdrowa, ale nie przypisywałabym jej szczególnych właściwości, szczególnie tych związanych z masą.
Napisano Ponad rok temu
Woda z cytryną jest jak najbardziej zdrowa, ale nie przypisywałabym jej szczególnych właściwości, szczególnie tych związanych z masą.
Moim zdaniem ludzie sami zaczynają doszukiwać się problemów i dziwactw w najbardziej oczywistych kwestiach
Napisano Ponad rok temu
Moja z cytryna, miodem i szczyptą soli jest dobra po treningu
Napisano Ponad rok temu
No dobra sprawa, nawet jeśli chodzi o uzupełnienie elektrolitów. Ja piję z solą himalajską
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Moja z cytryna, miodem i szczyptą soli jest dobra po treningu
Taki miks to klasyczny już domowy izotonik. Można go dodatkowo wzbogacić o nieco imbiru co pozwoli np. na zwiększenie potliwości podczas ćwiczeń
Napisano Ponad rok temu
Tylko polecam ten miód rospuścić sobie dzień wcześniej w wodzie Najlepiej jak postoi całą noc.Dzieki temu do wody uwolnia sie wszystkie zdrowe składniki z miodu. I taki napój będzie już o wiele bardziej zdrowy.
Sam rano sobie jeszcze wkraplam cytrynę Super zestawienie.
Napisano Ponad rok temu
Tylko polecam ten miód rospuścić sobie dzień wcześniej w wodzie Najlepiej jak postoi całą noc.Dzieki temu do wody uwolnia sie wszystkie zdrowe składniki z miodu. I taki napój będzie już o wiele bardziej zdrowy.
Sam rano sobie jeszcze wkraplam cytrynę Super zestawienie.
Nie odświeżamy tak starych wątków na forum!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zdrowe jedzenie
- Ponad rok temu
-
Gluten - jak to naprawdę jest
- Ponad rok temu
-
Zamiana składników-dieta