Moj problem polega na tym,ze nie mam kompletnie pojecia jak dorzucic wlasnie progresje i cwiczenia wzmacniajace do treningu.Chcialbym konkretniej skupic sie na press to handstand i front leverze.Czas trenowania bazy to 10 miesiecy wiec mysle ze to czas w koncu zaczac bawic sie z elementami.Pierwsze sprawa to czy zrobic 2x baza i 2x cwiczenia pod elementy itd czy moze przed treningiem dodac np.Pon cwiczenia pod fronta i dopiero zaczac baze,ale tez jest problem bo caly trening z rozgrzewka i rozciaganiem zajmuje mi okolo 2h wiec tez moze byc ciezko.Nie mam kompletnie pomyslu jak to zrobic.Bym byl bardzo wdzieczny jesli ktos by mi napisal jakie cwiczenia mozna by bylo wplatac w trening badz zrobic go oddzielnie.Jeszcze przedstawie w skrocie jak wyglada moj trening.
-Rozgrzewka 15-20min
-Baza 1h:Pompki tradycyjne 3s/Dipy 4s/Podciaganie nachwyt 3s/Motki 1s/HS 3s/Wznosy nog 1s/Rozjazdy na kolku 2s/Diamenty 3s/Podciaganie szeroko 1s/Krzeselka 1s/Wznosy do L sita 2s/Wznosy nog do drazka 1s/Wycieraczki 3s/Podchwyt 2s/Wznosy do L sita na poreczach 1s/superman 1s/
-Cwiczenia izometryczne 20min(tutaj tez wchodzi hollow body,superman,hs,plank/L sit czasowo i rozjazdy czasowo)
-Rozciaganie/rolowanie 30min
Ps.Wszystko mam pomieszane i mysle ze lepiej bylo napisac w skrocie co i ile cwiczen jest.
Użytkownik Gutek166 edytował ten post Ponad rok temu