Witam.
Dziś skończyłem redukcje. Według planu diety od lutego. Co według was teraz jeszcze redukowac czy kalorie na 0 przez 2 -3 tygodnie i powoli podwyższać ?
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Dziś skończyłem redukcje. Według planu diety od lutego. Co według was teraz jeszcze redukowac czy kalorie na 0 przez 2 -3 tygodnie i powoli podwyższać ?
Napisano Ponad rok temu
Wskakuj na 0 bilans tak długo jak wskakiwałeś na ujemny bilans energetyczny. Powoli, nic na szybko. Przez moment zwiększ obroty i postaraj się trenować na wysokim poziomie metabolicznym odpowiednio odżywiając mięśnie kaloriami po jednostce treningowej ale nie wchodz na nadwyżkę. Z czasem sam stwierdzisz kiedy zwiększyć podaż kalorii.
Także moim zdaniem podejdź do tego wszystkiego instynktownie zamiast trzymać się "książkowych" schematów
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie po redukcji zrób sobie miesiąc roztrenowania - zmniejsz liczbę treningów do max 3 na tydzień, włącz FBW jako główny typ treningu jedz na "0" bilansie i szczerze, nie odmawiaj sobie przyjemności tylko zregeneruj się fizycznie oraz psychicznie. Potem możesz spokojnie robić pierwsze przymiarki do budowania masy, ale jak napisał kolega, wszystko na spokojnie.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Co się teraz dzieje z Markiem Piotrowskim ? |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
|
||
teraz ja pytam:))) |
Odżywki i Suplementy |
|
|