Bieganie a masa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem musisz sobie zadać pytanie odnośnie celu, co ci sprawia radość. Kiedyś byłem bardzo rygorystyczny i odmawiałem sobie moich ulubionych sportów bo każdy mi mówił, że nie urosnę przez to. Mieli w tym trochę racji no bo to jest logiczne, że jeżeli pozwalamy sobie biegać 3-4 razy w tygodniu uznajmy po 10km plus do tego 3-4 treningi to nasz organizm potrzebuje więcej zapotrzebowania, aby stopniowo rósł i zyskiwał wagę aczkolwiek długo nie wytrzymałem zauważyłem, że postawiłem cel nad własne dobro. Kocham biegać, a przez to, że chciałem więcej ważyć zrezygnowałem z tego od tamtej pory kiedy rygor nastąpił treningi nie sprawiały mi przyjemności.
Jeżeli lubisz biegać i sprawia Ci to radość to nie ograniczaj się, ale rób to z głową. Przelicz kalorie podczas biegania, w te dni, w które masz zamiar zrobić taki trening dołóż więcej kalorii i wyrównaj, wystabilizuj swoje bmi tego dnia i będzie dobrze
Musisz też wiedzieć, że trening magicznie Ci nie wbije kilogramów musisz tutaj bardziej się skupić nad nadwyżką kaloryczną i wtedy będzie szło do przodu swoim tempem. A pro po treningu siłowego i biegania, aktualnie od 2 miesięcy jestem na takim planie u mnie to wygląda tak, że 3 razy w tygodniu mam siłowy trening Trening A, martwy, przysiad, brzuch ( sposób 5x5 ) Trening B FBW 5x5 jedno ćwiczenie na każdą partie + do tego biegam 3 razy w tygodniu od 10 do 20km. Mam 18 lat, kalorycznie trzymam 3,000, białko 80, węgle 200, tłuszcze 60 i jest w miare ok. Nie chudnę, idę do przodu, siła idzie i jest wszystko dobrze
"Wszystko mogę w Chrystusie który mnie umacnia"
Napisano Ponad rok temu
Jaka, promuje obecnie większość amatorów, cwiczacych na silowniach, co jest patologia kultutrystyki..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poprostv biegaj i tyle..
Idac tym torem myslenia, to kazdy kolejny trening wymagałby nadwyzki kalori. A tak nie jest!
Jesli sa obliczone kalorie, to sie ich trzymaj, obojetnie czy to beda 2-3 czy 5 treningow to gdy zwiekszasz ilosc treningow, nie bedziesz za kazdym razem przeciez dodawac kalorii..
Napisano Ponad rok temu
Wpisz sobie w Google hasła:
spraw-by-trening-cardio-pracowal-dla-ciebie
pierwszy link od góry to jest to, oraz:
spalanie-tluszczu-bez-aerobow-teoria-i-praktyka
tutaj pierwszy i drugi link od góry.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Totalna bzdura !
Własnie przez bieganie ta masa jest bardziej nazwijmy to "jakościowa"
Nie jesteśmy ulani jako świnie tylko gdzieś ten zarys mięśni zostaje !
Więc, warto biegać i nie przejmować się, zwłaszcza jeżeli lubisz biegać
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Totalna bzdura !
Własnie przez bieganie ta masa jest bardziej nazwijmy to "jakościowa"
Nie jesteśmy ulani jako świnie tylko gdzieś ten zarys mięśni zostaje !
Więc, warto biegać i nie przejmować się, zwłaszcza jeżeli lubisz biegać
Po części masz rację, jednak co innego biegać sobie niezbyt długie dystanse, a co innego trenować bieganie takie jak do półmaratonu, czy maratonu.
Z resztą wpisz sobie w Google takie hasła jak:
kulturysta-maratonczyk-interwaly-czy-aeroby-cz--i
oraz
kulturysta-maratonczyk-interwaly-czy-aeroby-cz--ii
Pierwszy wynik od góry pod jednym i pod drugim hasłem wyszukiwania, to będzie to.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie trening aerobowy na masie jak najbardziej jest wskazany
Napisano Ponad rok temu
dodanie, treningu Aerobowego, może być, przydatne
Trenig, Aerobowy wzmaga apetyt, a większy apetyt = lepsza micha..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
6weidera
- Ponad rok temu
-
Przetrenowanie
- Ponad rok temu
-
Interwały
- Ponad rok temu