Witam Próbuję zacząć ćwiczyć , ale bez diety się nie da , a ja nie wiem jak ją mam ułożyć .
Waga : 53 kg
Wzrost : 167 cm
Nie wiem jakie jeszcze są potrzebne informacje :-) jak coś to piszcie odpowiem
Napisano Ponad rok temu
Witam Próbuję zacząć ćwiczyć , ale bez diety się nie da , a ja nie wiem jak ją mam ułożyć .
Waga : 53 kg
Wzrost : 167 cm
Nie wiem jakie jeszcze są potrzebne informacje :-) jak coś to piszcie odpowiem
Napisano Ponad rok temu
Jeśli masz pieniądze to możesz udać się do dietetyka. Dostaniesz dietę na przybranie na wadze i będziesz mógł ćwiczyć. Ja jestem zadowolona z diety ułożonej przez specjalistę. Tylko mój przypadek jest inny. Chcąc schudnąć kupiłam spalacz tłuszczu www.trizer.pl, a do niego w gratisie otrzymałam indywidualną dietę. Takie 2w1. Tobie w obecnej sytuacji przyda się wyłącznie dieta. Najlepiej, jeśli jest przygotowana przez osobę znającą się na tym.
Napisano Ponad rok temu
Masz daw wyjscia:
1) Zainwestować pieniądze w gotowe plany dietetyczne i treningowe, które są układane przez nasz zespół na stronie dzięki czemu oszczędzisz czas i nerwy, a także uchronisz się przed pomyłką → Plany treningowe
2) Spróbuj ułożyć dietę samemu korzystając z tematów podwieszonych w tym dziale na naszym forum. Znajdziesz tam masę cennych informacji, które z pewnością pomogą w skomponowaniu własnego jadłospisu.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dieta. Zdrowe odżywianie. Przepis na odchudzający obiad |
Odchudzanie |
|
|
||
Trening rozpiska + dieta + suplementy. |
Trening dla początkujących |
|
|