Witam Mam ostatnio taki problem ,że czasami mnie po prostu boli szyja i kaptury.Albo gdy tylko ustawię się w literę T tzn. ręcę na bok to po jakiś już 5 sekundach bolą mnie kaptury i szyja .Co może być tego przyczyną ,jak tego zaradzić?

Bóle karku i kapturów
Napisano Ponad rok temu
Najpierw zrób konkretne badania w postaci RTG/USG oraz sprawdzenia drożności tętnic szyjnych. Prawdopodobnie wina leży po stronie odcinka szyjnego i obecnych tam zmian. Być może doszło do jakiegoś niewielkiego przesuniecia kręgów co w efekcie doprowadziło do ucisku nerwu/innej struktury, a to natomiast skutkuje bólami w owych miejscach. Jednak jak napisałem, bez dobrej diagnostyki ciężko cokolwiek stwierdzić.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Doradźcie - gdzie w Wawie cwiczyc mając 30kę na karku? | CROSS-BUDO | 
 |   
 | ||
| kibole i ich ustawki .. | Samoobrona | 
 |   
 | ||
| Bolesna miłość czyli co mój noż mi zrobił | MAGIA STALI | 
 |   
 | ||
| Bóle barków | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Miesnie karku? | CROSS-BUDO | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Paraliżowanie mięśni podczas wysiłku Paraliżowanie mięśni podczas wysiłku- Ponad rok temu 
- 
			 Sen Sen- Ponad rok temu 
- 
			 Grypa, katar, kaszel i inne cholerstwa... Grypa, katar, kaszel i inne cholerstwa...- Ponad rok temu 
- 
			 Refluks Refluks- Ponad rok temu 
- 
			 Nie równe biodra a trening siłowy Nie równe biodra a trening siłowy- Ponad rok temu 
- 
			 Ciągły Głód-Co mogą być objawami i jak temu zaradzić Ciągły Głód-Co mogą być objawami i jak temu zaradzić- Ponad rok temu 
- 
			 Ból kolana nad rzepka Ból kolana nad rzepka- Ponad rok temu 
- 
			 Skolioza lewostronna Skolioza lewostronna- Ponad rok temu 
- 
			 Ćwiczenia tylko z jedną nogą? Ćwiczenia tylko z jedną nogą?- Ponad rok temu 
- 
			 "Chrupanie" w stawie kolanowym. "Chrupanie" w stawie kolanowym.- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu