Jakie odżywki dla mnie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przy problemach z nerkami, odpuśc sobie wszelkie białka
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowo moze Ci sie przydac witamina C i tu rowniez polecam czysta witamine C tj askorbinian sodu. Wit c przez uklad pokarmowy. Suplementujesz ja dziennie okolo 0,5-3g
Pozdrawiam
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój kanał
"-Wszyscy potrafimy marzyć dlatego jesteśmy zwycięzcami.
Napisano Ponad rok temu
Osteoporoza wymaga zwiększonej podaży wapnia, witaminy D oraz diety uzupełniającej wszelkie składniki mineralne, które są tracone w czasie tej choroby. Poleciłbym również wrzucić do suplementacji kwasy omega, wspomniany już magnez.
W przypadku obecności kamicy odpada kreatyna. Jednak dla tej przypadłości poleciłbym zakupić wysoko zmineralizowaną wodę. Być może lekarz już o tym wspominał, ale jeżeli nie to radzę zainteresowac się tematem aby zminimalizować objawy i poprawić swoje funkcjonowanie.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
A co polecicie na regeneracje organizmu mięśni i stawów po pracy ?
Napisano Ponad rok temu
Na regenerację po wysiłku fizycznym poleciłbym przede wszystkim BCAA, a na stawy chyba najlepszy będzie coś pokroju Flexagen, 4flex, czy Ortonflex. Co do preparatów na wytrzymałość narządu ruchu, są duże spory na temat ich skuteczności. Osobiście testuję i nie narzekam na problemy z wytrzymałoscią swoich stawów .
Napisano Ponad rok temu
Ja na stawy biorę Structum.
Jest na receptę ale robi robotę.
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
BCAA na to zmęczenie to najlepiej kupić w w tabletkach czy w proszku.
A możecie coś polecić aby zażyć przed snem i jak wstanę o 5 rano żebym był wyspany i wypoczęty?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BCAA najlepiej kupić w proszku, wychodzi o wiele korzystniej i nie musisz czekać tak długo na wchłonięcie Co do snu to albo melatonina albo solidny trening W przypadku tego drugiego nie ma opcji byś nie zasnął jak niemowlę .
Napisano Ponad rok temu
[link usunięty]
Czy dany produkt jest zdrowy dla organizmu? mogę go pić codziennie nic mi się nie stanie? skutki uboczne itp...podczas 1 zmiany w pracy wypiłem taki gotowy izotonik od powerade i nie czułem zbytnio senności po pracy chyba na mnie to działa.
Napisano Ponad rok temu
IsoPlus to w 100% zdrowy produkt dlatego nie ma obawy co do jego stosowania. Składem przypomina typowe izotoniki jak Oshee czy Powerade dlatego możesz spodziewać się podobnego działania pobudzającego .
Napisano Ponad rok temu
ok dzięki
Czytałem że soja zwiększa masę układu kostnego,czy to prawda? przy mojej niskiej masie kostnej mogę zażywać białko sojowe? np o smaku waniliowym?
pomoże coś?
Napisano Ponad rok temu
Wątpię, wolałbym rozpocząć kurację z innymi środkami zwiększającymi wytrzymałość stawów jak glukozamina, chondroityna czy wspominane już witaminy D i C.
Napisano Ponad rok temu
Znajomy twierdzi ze jestem Ektomorfik czy jest jakiś sposób aby to potwierdzić? jakie badanie zrobić czy coś?
Napisano Ponad rok temu
Znajomy twierdzi ze jestem Ektomorfik czy jest jakiś sposób aby to potwierdzić? jakie badanie zrobić czy coś?
W sieci znajdziesz masę informacji oraz zdjęć dotyczących rozpoznania swojego somatotypu. Tutaj jeden z przykłądowych tekstów → Somatotypy - sprawdź jaki posiadasz
Napisano Ponad rok temu
Ja na stawy biorę Structum.
Jest na receptę ale robi robotę.
Długo bierzesz? jakie dawkowania i efekty?
Zamierzam kupić gainer Mass XXL tak przed pracą wypić na głód.
Proszę o polecenie multiwitamin które są najlepsze dużo tych minerałów właściwości witamin itp.
Napisano Ponad rok temu
Z witamin chyba każdy poleci Vita-Mine Multiple z firmy olimp. Chyba najlepszy kompleks witaminowo-mineralny dla osób ćwiczących i na dodatek w świetnej cenie.
Napisano Ponad rok temu
Powerball pomaga coś? co pozwala wzmocnić? bolą mnie stawy chciałbym je wzmocnić.
Napisano Ponad rok temu
Powerball pomaga coś? co pozwala wzmocnić? bolą mnie stawy chciałbym je wzmocnić.
Nie wiem o jaki suplement chodzi. Wklej fotkę albo podeślij link co by dokładnie sprecyzować, o którym preparacie chciałbyś poznać opinię.