bardzo mi przykro!! ale to wszystko wina twojego instruktora aikido, tak, z pewnoscia to on jest winny! Stosuje sredniowieczne metody treningowe, to i nie m dziwne ze ludzie sie masakruja wzajemnie...
A to sie Mr Smail'owi dostało
Napisano Ponad rok temu
bardzo mi przykro!! ale to wszystko wina twojego instruktora aikido, tak, z pewnoscia to on jest winny! Stosuje sredniowieczne metody treningowe, to i nie m dziwne ze ludzie sie masakruja wzajemnie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To Szczepan: Z tymi rachunkami to oczywiscie masz racje 8)
Napisano Ponad rok temu
To Szczepan: Z tymi rachunkami to oczywiscie masz racje 8)
ach, Paskuda, ja zawsze mam racje, ty mnie po prostu jeszcze nie znasz. Dlatego wszystkie kobiety mnie uwielbiaja. Nawet czasem musze zapuszczac brode zeby mnie nie poznawaly na ulicach 8)
A u Smila mozesz spoko cwiczyc, jak znam zycie, nawet do 80-tki, wiesz on ma taki styl.....smilowski.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze Cie nie znam? :roll:
Zawsze masz racje? To zupelnie tak samo jak ja :wink:
Ciesze sie ,ze kobiety Cie uwielbiaja,to rokuje najwyzej narcyzm ,poza tym to dobrze dla Twego zdrowia psychicznego ,bez brody Ci lepiej 8)
Dlaczego tylko do 80-tki? Masz jakies ograniczenia wiekowe rotfl :twisted: ?
I co znowu sugerujesz z tym stylem smilowskim :twisted: Widziales ,czy cwiczyles ,a moze znasz osobiscie Smaila,ze taki z Ciebie ekspert :wink:
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu