NIETYPOWY PROBLEM !!!
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o rozwolnienie (lub popularnie sraczke ) Praktycznie co trening mnie to łapie !! tzn. jak by nie sraczka ale chce mi sie "Wydalić" i to niejest taka twarda kupa tylko "sraczkowata". Do tego czasami ból brzucha, i to tylko na treningu niemam pojecia dlaczego tak sie dzieje :-/
Sorry za wyrażenia ale niewiem jak nazwać niektóre rzeczy.
BTW myslałem ,że to od odzwek a dzisiaj trening na czysto i to samo hmm...
Napisano Ponad rok temu
palisz fajki xd?Witam mam dośc nietypowy problem i to co pisze to nie są jakieś jaja.
Chodzi o rozwolnienie (lub popularnie sraczke ) Praktycznie co trening mnie to łapie !! tzn. jak by nie sraczka ale chce mi sie "Wydalić" i to niejest taka twarda kupa tylko "sraczkowata". Do tego czasami ból brzucha, i to tylko na treningu niemam pojecia dlaczego tak sie dzieje :-/
Sorry za wyrażenia ale niewiem jak nazwać niektóre rzeczy.
BTW myslałem ,że to od odzwek a dzisiaj trening na czysto i to samo hmm...
Daj + jak pomogłem;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-Cześć. Mogę zagrać?
-Nie, to gra tylko dla twardzieli.
Napisano Ponad rok temu
mnie też to czasami bierze podczas treningu ale wtedy gdy walne BSN przed treningiem bez tego w miarę normalnie ale brzydkie bąki lecą
U mnie jak baki lecą to nie idzie sie za c**** skupić bo tak sie smiać chce nam a nie o to podczas treningu chodzi ;P
Z odstawieniem odzywek moze byc problem ,uzależniłem sie już ,szczególnie od pobudzaczy przedtreningowych
Napisano Ponad rok temu
Propionat 100mg ed2 (20ml)
Metka Jelfa 30mg ed (100tab)
Napisano Ponad rok temu
Srakówna,ból brzucha i odjazd.... Po wydaleniu było git.Może mam "uczulenie,alergie" na jakiś składnik ?
Napisano Ponad rok temu
Kamyl miał chyba racje 2tyg.nie brałem odżywek i nie było "problemu" a dziś Shock Therapy zapodałem i co ?
Srakówna,ból brzucha i odjazd.... Po wydaleniu było git.Może mam "uczulenie,alergie" na jakiś składnik ?
Duzo osób ma rozwolnienie po przedawkowaniu kreatyny, białka i wit C.
Zmniejsz dawke ST, jezeli bierzesz jedna miarke to zrob tak 1/2 miarki 30min przed treningiem a nastepna połowe po około 20min.
Mnie też ostatnio rzęziło po flakch jak mieszałem kretke mono, no-xplode i jack3d. Skończyło sie jak włączyłem Vanadyl Sulphate a pózniej clena (clen to juz nie dla ciebie produkt ) i mogłem podnieśc dawke kretki.
Napisano Ponad rok temu
Duzo osób ma rozwolnienie po przedawkowaniu kreatyny, białka i wit C.
Zmniejsz dawke ST, jezeli bierzesz jedna miarke to zrob tak 1/2 miarki 30min przed treningiem a nastepna połowe po około 20min.
Mnie też ostatnio rzęziło po flakch jak mieszałem kretke mono, no-xplode i jack3d. Skończyło sie jak włączyłem Vanadyl Sulphate a pózniej clena (clen to juz nie dla ciebie produkt ) i mogłem podnieśc dawke kretki.
Narazie jeszcze troche zrobie przerwe od supli a potem tak jak napisałeś, podziele 1 porcje na 2.
No clena niewezme
Swoją drogą myślałem ,że on na wycinke tylko a ma tyle zastosowań
Napisano Ponad rok temu
co do tego problemu:
a może ta Twoja przypadłosc jest na podłożu nerwowym/psychicznym ?
Na studiach miałem zajecia z matmy ( analiza ) na które jak mialem isc to bardzo sie bardzo stresowałem. Po pewnym czasie na zajęciach i tuż przed nimi zaczęły sie dziac ze mna dziwne rzeczy, tzn : na początku zaczynało mi burczec w brzuchu ( nawet jak byłem najedzony ) a potem musialem latac do kibla ( tak jak Ty ). I teraz jak mam inne przedmioty na których sie stresuje mam dokładnie te same objawy ( a jak mam jakis luźny przedmiot albo wykład jest ok, a jak ide na analize, fizyke czy magnesy odrazu mnie bierze, a po zajęciach wszystko wraca do normy ). Nie mowie ze sie stresujesz czy cos, ale to może byc na podobnej zasadzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pij tylko mineralkę niegazowaną żadnych kolorowych napojów typu orężada czy inne badziewia.
I odłóż wszystkie suple
Napisano Ponad rok temu
Ja pije tylko i wyłącznie wode niegazowaną
Do szefostwa - Temat można zamknąć.