Witam Na początku nowego roku chciałbym dokonać sprawdzianu sprawności fizycznej przed rozpoczęciem planu treningowego Styczeń 2016.
Co proponujecie ?
Napisano Ponad rok temu
Witam Na początku nowego roku chciałbym dokonać sprawdzianu sprawności fizycznej przed rozpoczęciem planu treningowego Styczeń 2016.
Co proponujecie ?
Napisano Ponad rok temu
Jakie w jakim wieku są klasy/klasa/uczniowe ?
" Jesteś na tyle dobry , na ile dobry jest Twój najsłabszy punkt ."
" Bycie mistrzem nie polega na dokopaniu przeciwnikowi w walce, lecz zachowaniu zaraz po niej! "
Napisano Ponad rok temu
Pompki z rękami na szerokość barków (poprawne - praktycznie każdy niećwiczący, a nawet ćwiczący robi je źle)
Bieg na 100, 1000
Mogę podać dużo więcej, ale nie wiem jak byłoby to oceniane. Bo niektóre ćwiczenia np. hollow body nie utrzymuje się powyżej 30s, a to max, więc 6? 5?.. jak ocenić na jaką ocenę ktoś robi..?
Wiedza jest wszędzie, wystarczy jej poszukać.
Napisano Ponad rok temu
Pompki z rękami na szerokość barków (poprawne - praktycznie każdy niećwiczący, a nawet ćwiczący robi je źle)
Bieg na 100, 1000
Mogę podać dużo więcej, ale nie wiem jak byłoby to oceniane. Bo niektóre ćwiczenia np. hollow body nie utrzymuje się powyżej 30s, a to max, więc 6? 5?.. jak ocenić na jaką ocenę ktoś robi..?
Miałem bardziej na myśli :
1. Podciąganie na drążku
Napisano Ponad rok temu
Nachwyt, dipy, pompki, zwis, przysiady.
Napisano Ponad rok temu
Nachwyt, dipy, pompki, zwis, przysiady.
dzięki co do tego tematu mam jeszcze jedno pytanie .. Jak wykonać ten sprawdzian .. Podczas jednego seta ?
Napisano Ponad rok temu
Najprostsze jest robienie do max'a. Z przerwami.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu