Mam 15 lat, waże 145 kg ;d mój wzrost to 190cm chcę się za siebie wziąć, nie pije już niczego prócz wody i zielonej herbaty, nie jem słodyczy/chipsów ani nic takiego ;d, założylismy razem z kumplami siłownie, jak narazie mamy sztange (do nałożenia 60kg{jak narazie}) 3xhantle(po 15kg) chodze ćwiczyć po około 1,5h w dni:Poniedziałem/środa/piątek/sobota jaka dieta była by dobra? co powiniennem jeść przed i po treningu? z góry dziękuje za odpowiedź ;d
Edit: Oczywiście herbaty nie słodze ;d, niczego nie słodze, nie polewam tłuszczem, na chleb tyle masła co nic, osobiście jeśli chodzi o ćwiczenia to wiem jakie, mój ojciec był kulturystą ;d, ale co do diety.. mój tata był zawsze chudy, nie to co teraz XD Hulk.. Ale nie będę teraz o rodzicach pisać XD chciałem sie spytać expertów co powiniennem jeść, żeby były jakies postępy. Chciałem również dodać, że "Słomiany zapał" to całe szczęście nie ja ;d, uwielbiam podnosić ciężary, nie wiem dlaczego ale sprawia mi to radość.. O dziwo nie ciągnie mnie jakoś do np Chipsów(Których czasem potrafiłem zjeść 3 duże paczki na dzień XD tak domyślam skąd się wzięła moja waga).
Uff.. troszkę się rozpisałem ;d no cóż czekam na odpowiedź! ;d a jutro trening ;d nie mogę się doczekać! Pozdrawiam DynamiX
Użytkownik DynamiX edytował ten post Ponad rok temu