Witam jakis miesiac temu zaczolem brac rozne suplementy i chcialbym sie zypytac czy moge je mieszac i czy nie powinienem przestac brac niektorych . jestem chudy 170 wzrostu 60 kg wagi. Biore : gainer kreatyne bialko glutamine i do tego magnez z wapnem bcaa i cynk .
Mieszanie
Napisano Ponad rok temu
Jaki jest Twój staż treningowy ? Jesteś na masie czy redu ?
Masa . trenuje ponad 2 miesiace.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli trenujesz 2 miechy to suplementy są Ci niepotrzebne. Białko i gainer uzupełniają braki w diecie, masz wgl taką ? Podejrzewam, że nie. Jesteś kolejnym przykładem, który nakupił supli myśląc, że dzięki temu szybko i łatwo osiągniesz efekty. Jeśli chcesz coś osiągnąć to dopnij dietkę na 100% i skup się na treningu.
Napisano Ponad rok temu
Smutne, ale prawdziwe - bez dobrej diety suple niewiele pomogą. To jedynie dodatek do prawidłowego i zdrowego odżywiania, bo naturalne źródło wartości odżywczych jest lepiej wykorzystywane przez nasz organizm aniżeli syntetyczne suplementy. Suplementacja jest ważna, ale stanowi składową całego procesu "ćwiczenia na siłowni"
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Smutne, ale prawdziwe - bez dobrej diety suple niewiele pomogą. To jedynie dodatek do prawidłowego i zdrowego odżywiania, bo naturalne źródło wartości odżywczych jest lepiej wykorzystywane przez nasz organizm aniżeli syntetyczne suplementy. Suplementacja jest ważna, ale stanowi składową całego procesu "ćwiczenia na siłowni"
Powiem tak . Diety okreslonej nie mam , ale mysle ze odzywiam sie prawidlowo ,cwicze 6 dni w tygodniu. A moje pytanie bylo czy moge to wszystko mieszac bez problemu
Napisano Ponad rok temu
CO do połączenia jest jak najbardziej ok Choć osobiście zmieniłbym gainer na dodatek do kreatyny pokroju argininy bądź tauryny. Kalorie dostarczysz bezproblemowo z pożywienia.
Napisano Ponad rok temu
CO do połączenia jest jak najbardziej ok Choć osobiście zmieniłbym gainer na dodatek do kreatyny pokroju argininy bądź tauryny. Kalorie dostarczysz bezproblemowo z pożywienia.
I o to mi chodzilo dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Nie ma za co. W razie czego wal śmiało ponownie w tym temacie