Czy podczas redukcji używając spalacza Black Bombs moge przyjmowac białko Iso protein wehey zero ???

Białko podczas redukcji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak najbardziej - oba te suplementy nie wykluczają się z równoczesnej suplementacji.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście stosuję Izolat białka i przed treningówkę hotblood 2.0 od formy Scitec Nutrition i powiem szczerze rewelacyjnie sie sprawdza
Napisano Ponad rok temu
Po co przedtreningówka na śniadanie ? Chyba, że jest to forma stymulanta zastępującego kawę bo innego sensu nie widzę.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Odżywka białkowa czy gainer? | Suplementy | 
 |   
 | ||
| Przejśćie z redukcji na mase - sposób treningu w okresie przejściowym? redukcja masa | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Picie wody podczas cyklu kreatyny | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| Dieta wysokobiałkowa nisko węglowodanowa | Dieta | 
 |   
 | ||
| T3 do redukcji | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Czy brać przedtreningówkę z kawą? Czy brać przedtreningówkę z kawą?- Ponad rok temu 
- 
			 Help ;D Help ;D- Ponad rok temu 
- 
			 JAKIE PRODUKTY NAJMOCNIEJSZE - WSPOMAGAJĄ ZASTOSOWAĆ JAKIE PRODUKTY NAJMOCNIEJSZE - WSPOMAGAJĄ ZASTOSOWAĆ- Ponad rok temu 
- 
			 L-karnityna L-karnityna- Ponad rok temu 
- 
			 Crossfit Crossfit- Ponad rok temu 
- 
			 Nadwaga Nadwaga- Ponad rok temu 
- 
			 Jakich suplementów powinienem używać? Jakich suplementów powinienem używać?- Ponad rok temu 
- 
			 Jak szybko zwiększyć przyrost masy ogolnej ciała? Jak szybko zwiększyć przyrost masy ogolnej ciała?- Ponad rok temu 
- 
			 Odchudzanie Odchudzanie- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna Kapsuly- Ktorą wybrać(OPROCZ MONO) Kreatyna Kapsuly- Ktorą wybrać(OPROCZ MONO)- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu