czy bezpieczna w stosowaniu?
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-tabl-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Prawdopodobnie jest bezpieczna, ale co z tego ? Jeśli chcesz ją zastosować w okresie redukcji tkanki tłuszczowej i myślisz, że L-karnityna pomoże Ci schudnąć, to się niestety mocno rozczarujesz, bo to niedziałający suplement.
Jak już chcesz coś na schudnięcie, to polecam rozsądną dietę redukcyjną (LEKKO ujemny bilans kaloryczny), do tego trening siłowy FBW 3x w tygodniu (co drugi dzień), do tego trening aerobowy początkowo 2, a z czasem 3 razy w tygodniu, co drugi dzień (w dni wolne od treningu siłowego FBW).
Pod koniec redukcji możesz zastosować jakiś dobry spalacz tłuszczu (termogenik/fatburner) - najlepiej nie kupować z allegro tylko z jakiegoś renomowanego sklepu internetowego lub dobrego sklepu stacjonarnego.
Użytkownik RychuP edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fakt faktem, l-karnityna w porównaniu do innych substancji zaliczanych do grona termogeników sprawdza się raczej słabo. Nie wiem czym jest to podyktowane, ale o wiele lepsze efekty z jej stosowania są zauważalne wśród kobiet aniżeli mężczyzn. Być może w dużej mierze to zasługa placebo (bądź wytrwałości tych dziewczyn ). Osobiscie testowałem parokrotnie L-carnitine 3000 z Olimpu i mogę potwierdzić nasiloną potliwość w czasie treningów. Jednak całkowity efekt był dość mierny
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu