Marynowanie... Mógłbym prosić o jakieś tipy? Czy mógłbym mieć np michę której marynatę zmieniałbym raz na jakiś czas (tydzień) i najprościej zostawiał w nich mięso na noc lub więcej , aby nie był taki jaki jest?

Pierś kurczaka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie odpowiednia mieszanka przypraw/marynata jest niezbędna w trakcie przygotowywania sobie posiłku. Bez względu na to czy jest to śniadanie/obiad czy kolacja. Jestem wielkim zwolennikiem eksperymentów ze smakiem dlatego z mojej strony masz pełną rekomendację żeby urozmaicić swoją kuchnię i przełamać jałowe, pozbawione smaku jedzenie
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
banalne pytanie - pierś z kurczaka |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
Jak wyrzeźbić klatkę piersiową i brzuch? |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Wyciskanie sztangi z klatki piersiowej w siadzie |
Filmy |
|
![]()
|
||
bol w klatce piersiowej |
Zdrowie i Medycyna |
|
![]()
|
||
Soczysta pierś z kurczaka |
Kuchnia |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE :)
- Ponad rok temu
-
Odżywianie
- Ponad rok temu
-
Jedzenie
- Ponad rok temu
-
Jak szybko schudnąć
- Ponad rok temu
-
Dieta Mocno potrzebna
- Ponad rok temu
-
Jedzenie przed snem
- Ponad rok temu
-
Dieta na mase miesniowa
- Ponad rok temu
-
Masa
- Ponad rok temu
-
Jedzenie
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu