Jaka powinnia wygladac dieta na okres np tygodnia dla mezczyzny o wadze 100kg i wzroscie 190cm
dodam tez to ze chciałbym zejsc z wagi i wyrobic tluszcz w miesnie aby poprawic ich wyglad wyrzezbic je
Dodam rowniez ze moja klatka piersiowa nie jest porownywalna z reszta reszta jest dosc spora ale za to klatka piersiowa taka malutka chciałbym ja powiekszyc jakimi cwiczeniami jaki plan treningowym musialby wygladac aby to uczynic
Pozdrawiam
Dieta/trening
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najważnijesze w redukcji jest odpowiednia dieta ale o to pytaj w dziale dieta
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Jaka powinnia wygladac dieta na okres np tygodnia dla mezczyzny o wadze 100kg i wzroscie 190cm
dodam tez to ze chciałbym zejsc z wagi i wyrobic tluszcz w miesnie aby poprawic ich wyglad wyrzezbic je
Dodam rowniez ze moja klatka piersiowa nie jest porownywalna z reszta reszta jest dosc spora ale za to klatka piersiowa taka malutka chciałbym ja powiekszyc jakimi cwiczeniami jaki plan treningowym musialby wygladac aby to uczynic
Pozdrawiam
Po pierwsze w tydzień cudów nie zrobimy ! Z dietą jest tak samo jak i z planem treningowym, jeżeli chcemy
zobaczyć postępy musimy udzielić na to nie mniej niż miesiąc. Wiadomo, jeżeli mówimy o zejściu z wagi
to musimy lekko zmniejszyć kaloryczność posiłków. Również robimy to nie gwałtownie tylko po woli, o jakieś
150 - 200 kalorii. Ile kalorii dziennie musisz zjeść możesz obliczyć tu:
Co klatki to masz wiele możliwości.
Mamy dużo artykułów na ten temat oraz wątków na forum o podobnym "problemie"
rozpiętki, ławka prosta skośna, ....
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chudnac czy masowac?