Polecacie czy odradzacie ewentualnie zamienniki
4+ NUTRITION MICELLAR 2KG KAZEINA TRUSKAWKA-BANAN
Napisano Ponad rok temu
Polecacie czy odradzacie ewentualnie zamienniki
4+ NUTRITION MICELLAR 2KG KAZEINA TRUSKAWKA-BANAN
Walka ze słabościami
Nigdy nie jest prosta.Jest jednak najcenniejsza,bo zwyciężona sprawia,że słabość przestaje istnieć.
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ mam zamiar stosować je na noc a na redukcji dodatkowo fajnie zapycha żołądek
Walka ze słabościami
Nigdy nie jest prosta.Jest jednak najcenniejsza,bo zwyciężona sprawia,że słabość przestaje istnieć.
Napisano Ponad rok temu
a nie lepiej, zjeść setek wiejski?
albo twarog?
No ba pewnie że lepiej ale po jakimś czasie potrzeba jakiegoś urozmaicenia
Walka ze słabościami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Firma 4Nutrition jest mi mi znana tylko i wyłącznie z nazwy. Osobiście sprawdziłbym skład odzywki przed zakupem i porównał z innymi produktami - być może zawartośc tego suplementu nie różni się diametralnie od innych, podobnych odżywek a podstawowa różnica może występować jedynie w cenie Warto czasami poświęcić nieco czasu aby zaoszczędzić trochę pieniędzy.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Trec Casein 100 mam akurat 3 opakowania i wszystkie smaki próbowałem:) też mogę polecić, bo dobra kazeinka jest. Czasami warto podbić bilans białkowy dzięki takiej odżywce. Serek wiejski też zawsze może zjeść albo np. posypać serek wiejski (bądź twarożek) kazeiną, dodać odrobinę maślanki i będzie git deser, który na bank zapcha żołądek:) ale zapchany żołądek na wieczór, a raczej na noc to nic zdrowego;)
Napisano Ponad rok temu
Trec Casein 100 mam akurat 3 opakowania i wszystkie smaki próbowałem:) też mogę polecić, bo dobra kazeinka jest. Czasami warto podbić bilans białkowy dzięki takiej odżywce. Serek wiejski też zawsze może zjeść albo np. posypać serek wiejski (bądź twarożek) kazeiną, dodać odrobinę maślanki i będzie git deser, który na bank zapcha żołądek:) ale zapchany żołądek na wieczór, a raczej na noc to nic zdrowego;)
a to niby czemu według mnie to w sam raz na ostatni posiłek białko z mlekiem mała zawartość tłuszczu i węgli a za to duża białka
Walka ze słabościami
Napisano Ponad rok temu
Zapchany żołądek na noc to nic złego zgadza się....pod warunkiem, że mówimy tu o porze 1-2h przed snem. Jeżeli jendak mowa o położeniu się z napęczniałym brzuchem to faktycznie nie jest to nic dobrego.
Napisano Ponad rok temu
Super wielkie dzięki wszystkim za pomoc
Walka ze słabościami
Napisano Ponad rok temu
Super wielkie dzięki wszystkim za pomoc
Od tego tutaj jesteśmy. Z checią pomożemy rozwiać wszelkie wątpliwości.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Co się mieści w tym przedziale kalorycznym. |
Dieta |
|
|
||
Olimp Smart Shake Black LabelOpinie i relacje |
Ranking odżywek i suplementów |
|
|