trenuje piłkę ręczną rok temu zacząłem przygodę na siłowni niestety z przerwą bo kontuzja jakie polecacie suplementy aby nie przeszkadzało mi to w trenowaniu ?
Z góry dziękuje za pomoc.
Suplementy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niby, w czyn suple mają przeszkadzać?
suplemety mogą, tylko pomoc, a czykolwiek, 80% suplemetow dostępnych na rynku nie dziala..
Napisano Ponad rok temu
głownie zastanawiam się nad carbo i nie wiem czy to naprawdę coś daje czy jednak jak to zawsze jest tylko reklama
Napisano Ponad rok temu
lepiej, taniej i zdrowiej, zjeść np porcije, ryżu..
stosowanie, bez opamiętania suplemetow, typu carbo, to droga do, cukrzycy w przyszłości...
Napisano Ponad rok temu
a na przykład te białka lub jabłczan pomóż mam 171 cm wzrostu i 71 kilo wagi zależy mi głównie na sile
Napisano Ponad rok temu
jablczan, ( o Kreatyny ci chodzi? )
lepiej, Wyjdziesz. na Monochydracie prosty, sprawdzony, i najlepiej przebadany, suplemet, kreatyny...
masz, wyliczony bilans, makrosy w diecie?
Na, pierwszym miejscu, powinna być, dieta, dopiero puzniej można, pomyśleć, o suplemetacij..
siłę, buduje się odpowiednim, treningiem, ze szczególnym naciskiem, na podstawowe, cwiczenia, Wielostawowe :
Przysiady, Martwe Ciagi, Wyciskopodrzoty, Podciagania,
Wioslowania, Pompki na poreczach, bez, zbędnych izolacij..
można, wspomóc się suplemetani, specjalnymi, mającymi wpływ, na wzmocnienie układu Nerwowego, bo, w 90% siła zależy właśnie od, sprawnego układu nerwowego..
Napisano Ponad rok temu
Wielu z moich znajomych uprawiających sporty dynamiczne i wytrzymałosciowej (koszykówka, piłka ręczna czy nożna) inwestowało w suplementy typu Carbo. Stosowanie od czasu do czasu tej odzywki na pewno nie spowoduje cukrzycy. Jendak związki w nim zawarte (czyli węglowodany) możesz bez problemu dostarczyć do organizmu z pożywieniem
Osobiscie rekomendowałbym aminokwasy i witaminy - uzupełnienie diety, wydłużenie czasu wysiłku fizycznego i redukcja nadmiernego zmęczenia potreningowego.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ