Witam. Gram w siatkówke i jeszcze sie ucze. Chiałbym cos zmienic w swojej sylwetce , nie mam zbytnio czasu chodzic na siłownie jakie ćwiczenia w domu mógłbym wykonać żeby coś "wyrzezbić" . Myślałem aby kazdego dnia robic po 20 pompek 20 brzuszków po 3 serie ale niewiem czy to coś da. Zóry dziękuje za pomoc. Pozdrawiem:)(181cm , 76kg, doświadczenie w ćwiczeniach jakieś mam bo dużo schudłem i właśnie chciałem sie pozbyć pozostałosci po tym zleciałem z wagi ale brzuszek dalej pozostał.)
Sylwetka
Napisano Ponad rok temu
http://forum-kultury...street-workout/
tu masz przykładowe treningi , przejrzyj je i ułóż coś pod siebie, warto robić przerwy między treningami i nie robic co dzień tego samego
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Witam. Gram w siatkówke i jeszcze sie ucze. Chiałbym cos zmienic w swojej sylwetce , nie mam zbytnio czasu chodzic na siłownie jakie ćwiczenia w domu mógłbym wykonać żeby coś "wyrzezbić" . Myślałem aby kazdego dnia robic po 20 pompek 20 brzuszków po 3 serie ale niewiem czy to coś da. Zóry dziękuje za pomoc. Pozdrawiem:)(181cm , 76kg, doświadczenie w ćwiczeniach jakieś mam bo dużo schudłem i właśnie chciałem sie pozbyć pozostałosci po tym zleciałem z wagi ale brzuszek dalej pozostał.)
Do tego co napisał kolega powyżej dołóż planki na wzmacnianie korpusu. Ja dodatkowo wykonuje wznosy nóg do drążka,kiedy nei mogłem wykonać z prostymi nogami robiłem to w kulce
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Masa w stee
- Ponad rok temu
-
Plan treningowy po nieudolnym rok stażu z SW
- Ponad rok temu
-
Które partie ciała ćwiczyć?
- Ponad rok temu
-
Co mogę zmienić w swoim planie ćwiczeń?
- Ponad rok temu
-
Street Workout
- Ponad rok temu
-
Pomozecie ułożyć trening 2x w tygodniu partia?
- Ponad rok temu
-
Hipertrofia w SW/ Po stażu na siłowni
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia pod Front Leaver?
- Ponad rok temu
-
BAZA TRENINGOWA - COŚ DLA NOWYCH
- Ponad rok temu
-
Podstawy #2 - POMPKI NA PORĘCZACH