Zagubiony bez wiedzy, bez planu i kasy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak najszybciej przerwij, cykl więcej, szkody możesz sobie wyrządzic, kontynulujac cykl a, nizeli go przerwiesz, corz każdy popełnia błędy, nie jesteś jedyny..
jeśli, problem po odstawieniu koksu, będzie sie pojawiał, to zgłoś się do lekarza..
Napisano Ponad rok temu
Za miesiac skoncze 26.
Tak z dnia na dzien odstawic bez odbloku?
Dziekuje za odpowiedz tak czy siak to juz i tak jest zawsze jakas rade. Ewentualnie prosze o mniejwiecej info, czego sie
spodziewac objawow,
badz poprostu napisz jak mozesz mniejwiecej pod jakim kontem szukac to sam sie porozgladam.
Napisano Ponad rok temu
Jakie dawki biłeś
Czy to twój pierwszy cykl
Czy jak odajesz mocz to leci sperma,i czy masz odczucie że jadra chciały by wybuchnać
Czy masz dziewczynę? Jak często uprawiasz seks?
Wiem głupie pytania,ale z podobnymi sprawami już u kilku znajomych sie spotkałem.
Sprawa ma sie tak ,w organizmie masz za dużo testosteronu,który podczas oddawania moczu poprostu sie wydostaje.
Jesli masz dziewczynę to uprawiaj jak najczęściej seks,jesli nie masz to sory że to powiem ale radź sobie ręką by zbijać nadmiar testosteronu. Po dwóch tygodniach uprawiania czestego seksu powinno sie wszystko unormować.
Napisano Ponad rok temu
-Na samym początku jak pisałem w maju, to co 4 dni 1ml
od końca czerwca co 3 dni 1 ml dalej
-tak pierwszy cykl
-na chwile obecna nie, aczkolwiek kolor jest taki intensywny żółty, jadra raczej nie koniecznie chcą wybuchać
-tak mam, przez ostatnie kilka dni od piątku max soboty przerwa w sexie, wcześniej regularnie
czasem 2-3 dni z rzędu
-dzisiaj w nocy miałem dopiero wzwód jak się przebudziłem
P.S
Tu nie ma co się przejmować jak to brzmi, śmiało walić prosto z mostu. Za głupotę trzeba płacić...
Napisano Ponad rok temu
Może być przerost prostaty wg mnie jedyne wyjście to lekarz
Idź do lekarza a jak będzie diagnoza to odblok, nie kończy się cyklu bez odbloku
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Nie nic nie biłem,
Dopiero próbuje wyjść na prostą, gdyż po kilku ostatnich zdarzeniach pogubiłem się i próbuję poskładać wszystko do kupy
Dlatego staram się jak najwięcej dowiedzieć drogą internetową. Gdyż przebywam za granicą bez ubezpieczenia itp, a najgorzej właśnie że nie mogę wrócić do kraju.
Z tego co się już dowiedziałem to jeśli nic poważnego to powinienem się właśnie odblokować, z tym że z każdego źródła pada inne inf. np. Jedni HCG inni Clomit ( czy jakoś tak) inni że oba, a jeszcze inni twierdzą że niekoniecznie muszę tłumacząc że to pierwszy cykl i ok 12-14 tygodni. Jak wspominałem wcześniej teraz wole dowiedzieć się jak najwięcej, a nie tak jak postąpiłem z rozpoczęciem na ładne oczy i zaufanie kumpla...
Użytkownik kolejnykretyn edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja ci więcej nie poradzę bo wg mnie bez lekarza się nie obejdzie
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie jakieś głupie prowo, jak się można spuszczać patrząc na penis przy laniu? XD
Nawet gdybyś miał problemy z prostatą takich cudów by nie było.
Napisano Ponad rok temu
Tak czy inaczej jeśli to prawda to lekarz i tyle
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Mocz wrócił do normy, z delikatnym przebarwieniem. Odnośnie reszty nie wiem jak to będzie, ale dzisiaj rozmawiałem z jednym z miejscowych koksów. Po pierwsze w chuy się zdziwiłem że koleś podszedł do tego tak poważnie i wysłuchał mnie
normalnie, a nie jak w mitach przystało że "duży tępy i tylko umie w ryj dać" Po rozmowie (praktycznie jak w 1-wszym poście) stwierdził, skoro mocz wraca do normy, nie mam żadnych bólów przy oddawaniu moczu i nawet podczas stosunku wszystko wydaje mi się w normie. Że to prawdopodobnie tylko skutek jak pisałem amfetaminy itp. brak wody i jakoś tam jeszcze ale jak mówiłem za ciemny jestem żeby wciskać kit z resztą. Mam nadzieje że się nie myli, i poleca bezzwłoczne odblokowanie jak tylko w najbliższych dniach nic nie wyjdzie innego dziwnego. Dziwił się tylko że na pierwszy cykl ktoś mi dał taki mocny środek, zamiast zaczać od słabszego. A że wspomniał że do odbloku potrzebuje Clomid i Hcg jak Pit86 wspominał wyżej myślę że może wiedzieć coś na ten temat. Nawet zaoferował pomoc w organizacji tego, tylko prosił bym o jeszcze jedna poradę ile według was powinienem tego ogarniać. Mogę podać jakieś prywatne namiary, jeśli tu nie można.
P.S. do Moda:
A na co miałem patrzeć stojąc w kiblu i dziwiąc się że nie leci nic a przy zwiększeniu nacisku czy jak to nazwać leciała sperma? A troche wczesniej szczytowałem od tak z dupy bez wzwodu. Ale mody są od pilnowania porządku, dlatego Cię rozumię.
Tak czy siak dziękuję wszystkim za i tak wyrozumiałość i próbe pomocy:)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
P.S. do Moda:
A na co miałem patrzeć stojąc w kiblu i dziwiąc się że nie leci nic a przy zwiększeniu nacisku czy jak to nazwać leciała sperma? A troche wczesniej szczytowałem od tak z dupy bez wzwodu. Ale mody są od pilnowania porządku, dlatego Cię rozumię.
Tak czy siak dziękuję wszystkim za i tak wyrozumiałość i próbe pomocy:)
Pozdrawiam
Kolego jak miałeś chociażby jakąś nocną polucję to co się dziwisz że z cewki moczowej wyleciała sperma. Przecież to najnormalniejsza rzecz i niezależna od cyklu.
Więc albo sobie sam wkręcasz albo trolujesz...
Napisano Ponad rok temu
To było podczas wykonywania zwykłych czynności dziennych, ot tak z dupy nagle i bez niczego