- Wzrost:188
- Waga:85
- Waga planowana:75
- Staż treningowy:1.5 roku
- Ile robisz treningów w ciągu tygodnia? 3 treningi
- Rodzaj Twoich treningów: Siłowy 5x5 FBW
- Intensywność Twoich treningów: umiarkowana
- Czy zazwyczaj szybko chudniesz czy masz tendencję do tycia?Duża tendencja do tycia
- Co uważasz za najtrudniejsze w stosowaniu dobrego odżywiania?Ograniczenie Cukrów .
- Czy stosujesz suplementy i jeśli tak to jakie oraz od jak dawna(czy systematycznie?) Systematycznie witaminy kreatyna od czasu do czasu przedtreningówka . co do kreatyny to jest na dole i bcaa .
- Kontuzje/Urazy Lekki ból piszczelowy przy biegach na bieżni .
Siemka zamierzam w najbliższym czasie przerzucić się na stały cykl kreatyny (5g po treningu) Do tej pory robiłem 5 g rano nad czczo i 5 g po treningu a w dnt 5 od rana nad czczo i 5 przed spaniem efekty całkiem lecz chce spróbować czegoś nowego i tu mam pytanie bo posiadam 3 kreatyny >1 Cm 3 > 2 muscle pharm creatine > 3 Olimp Creatine Xplode . i teraz tak od którego najlepiej zacząć i czy jak już robię stały cykl to robić ciągle na jednej formie kreatyny czy mogę tak mieszać ? Druga sprawa z Bcaa Trening siłowy robię nad czczo od rana to lepiej przed treningiem czy po treningu brać bo spotkałem się z różnimy opiniami jeszcze posiadam do tego białko także ja planowałem zrobić tak> Bcaa przed treningiem i białko od razu po treningu i 40-60min po treningu normalny posiłek dodam jeszcze że kręcę około 10-20 min aeroby po treningu co o tym myślicie ? Z góry dzięki za odpowiedź
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...e-300g-2,p.html