Witam chciałbym się dowiedziec jakie koszulki polecacie na siłownie głownie chodzi mi o takie bez rękawów. Fajnie by było o link do konkretnej bluzki.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Witam chciałbym się dowiedziec jakie koszulki polecacie na siłownie głownie chodzi mi o takie bez rękawów. Fajnie by było o link do konkretnej bluzki.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Najważniejsze jest to, żeby była przewiewna, wygodna i przede wszystkim Tobie się podobała
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Seria Pro Combat od Nike jest całkiem wygodna.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a taka ?
Napisano Ponad rok temu
polecam nike pro combat, są na mega wypasie, nie są jakieś mocno drogie, i materiał jest bardzo spoko!
Napisano Ponad rok temu
seria pro kombat jest rzeczywiście niezła,
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zajrzyj na decathlon, mają tam teraz fajne promo i chyba nawet wysyłka gratis.
Użytkownik acin edytował ten post Ponad rok temu
Zadaj sobie pytanie: Czy mogę dać z siebie więcej? Odpowiedź brzmi zwykle: Tak. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - Paul Tergat
Napisano Ponad rok temu
A co myślicie o koszulkach Asics?
„Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo. Zwyciężyć i osiąść na laurach to klęska.”Józef Piłsudski
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem najlepiej aby koszulka była wygodna, przewiewna i przede wszystkim sprawiała, że dobrze się w niej czuję Bardzo dobrze jest ćwiczyć w takich ubraniach, które zapobiegną przed wsiąkaniem wody przez materiał gdyż w czasie treningu powoduje to dyskomfort oraz zwiększa wagę samej koszulki.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, ale jak na początku są zwykłe T-shirty - niby najbardziej wygodne, ale później wsiąkają wodę i jest lipa... Dlatego lepiej wybrać te dla sportowców specjalnie przeznaczone chyba
„Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo. Zwyciężyć i osiąść na laurach to klęska.”Józef Piłsudski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja kiedyś kupowałem koszulki głównie z promocji, tanich marek po 20 czy 30 zł ( no wiecie : na promocjach w sieciówkach) ale mam wrażenie,ze koszulki pogarszają się jakośćiowo z roku na rok. Kupi się taką koszulkę taniej a ta wyciąga się przy szyi i potem nadaje się jedynie do wyrzucenia. Tak więc teraz preferuję koszulki dobrych marek. Może i są droższe ale się nie wyciągają.
Bardzo dobre koszulki ma na przyklad Nike: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - spokojnie można w takiej pochodzić kilka lat i nic sie nie będzie działo.
Napisano Ponad rok temu
Ja bardzo sobie cenie ubrania z pumy, bardzo dobrze mi się w nich ćwiczy, materiał swobodnie przepuszcza powietrze i nie klei się do ciała. Ja swoją odzież na siłownię kupuję na stronie domodi.pl bo jest tam duży wybór i cenowo korzystniej niż w sklepach stacjonarnych. Przesyłam Ci przykładowe bluzki z tej strony:
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś woli nosić na treningi markowe bluzy, to polecam PitbullOutlet. Ja podczas treningów dbam o temperaturę ciała, a w outlecie sprzedają ubrania w cenach często obniżonych nawet o -50% dlatego warto to sprawdzić
Prawdziwy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], dla prawdziwych mężczyzn.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
kreatyna potreningowaco kupić :) |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Cykliczność treningowa |
Porady Trenerów |
|
|
||