Witam, mam 20 lat, 180cm, waga 73kg, staz ok. 2 lata. Od dluzszego czasu zmagam sie z zastojem rozwoju miesni oraz utrzymywaniem wagi.. Moim celem jest masa jednak dodatkowo walcze z zaawansowanym refluksem pokarmowo-zoladkowym (zaczynam leczenie) takze utrzymanie diety jest nieco problemem mimo wszystko staram sie dostarczac pozywienie Jako suplement diety posiadam kreatyne mono oraz gainer (dodatek). Cwicze 3-4 dni w tygodniu. Cwiczylem 12 serii na duze partie po 10-12 powtorzen i male partie 8seri po 10-12 powtorzen. I tutaj mam pytanie, sadzac ze mam jeszcze szybka przmeiane materii oczywiscie starac sie spozywac duza ilosc weglowodanow i planuje przejsc na trening by robic powtorzenia 8-8-6-6 przerwy miedzy seriami ok 90 sekund, co o tym sadzicie, badz jakie rozwiazanie bedzie najlepsze, rady mile widziane
Pozdrawiam
Stagnacja?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napewno to kwestia diety.Zwiększ kaloryczność to waga ruszy,
Kiedy ostatnio zmieniałeś trening?
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Dosyć dawno zmienilem trening dlatego teraz zastanawiam się tak jak wyżej napisałem robic mordercze treningi z duzymi ciezarami 8-8-6-6 i krótki, by nie palić wiecej bo nie zawsze uda mi sie pochłonąc odpowiednia ilosc posiłków. Myslisz ze podejdzie ten trening?