Witam,ostatnio zacząłem poważniej myslec o jakiejś suplementacji,trenuje juz jakies 5-6 misiecy mam 17 lat.Zawsze byłem chudy teraz juz troche lepiej,gdy zaczynałem swoja przygode z siłownia wazyłem ok 60 kg teraz prawie 7 kg do przodu.Czy warto jest kupic kreatyne wiem co nieco ze najlepszy jest monohydrat i mam zamiar zaopatrzyc sie w białko co myslicie?Dobrze robie?
Mono-Białko
Napisano Ponad rok temu
białko wg braków w diecie, kreatyna tylko jeśli masz dopiętą dietę inaczej wszystko pójdzie w kibel
Napisano Ponad rok temu
Monohydrat z Vitalmaxa jest tani i sprawdzony co do białka to nie wiemy czy masz braki w diecie a po to się je kupuje aby je uzupełniać. Dieta jest ustalona na masę z 2g białka na kilogram wagi ciała przynajmniej?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No własnie z dieta to u mnie ciezko,mam rozpisana,2g na kg ciala ale chodze do szkoły i czestp zdarza sie jej nie pilnowac.
Napisano Ponad rok temu
To trzeba sie przyłożyć do diety. Jak idziesz do szkoły to posiłki idzie zrobić dzień wcześniej
TKWM
Napisano Ponad rok temu
No postaram sie.Mam jeszcze pytanie czy warto jest łączyc mono z białkiem?
Napisano Ponad rok temu
Mono spozywasz do posiłku więc czy połączysz z białkiem czy z węglami i białkiem to wychodzi na to samo. Kreatyna solo wchłania się słabiej.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Kreatynę wrzuć po posiłku, lepiej się wchłonie
Białko możesz kupić np. UNS Econo lub Ostrovit WPC 80, tanie i dobre białka, sam je używam
Kreatynę z Vitalmaxa, Scitec lub Universal różnicy żadnej nie ma więc kup najtańszą
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samatodrol
- Ponad rok temu
-
Monohydrat kreatyny
- Ponad rok temu
-
Przyrost masy dla ektomorfika
- Ponad rok temu
-
jakie odzywki?
- Ponad rok temu
-
Gainer uniwersalny
- Ponad rok temu
-
co brac co nie???
- Ponad rok temu
-
bialko
- Ponad rok temu
-
kreatyna
- Ponad rok temu
-
Czy jest lepsze rozwiazanie po treningu niz odzywka??
- Ponad rok temu
-
testosteron
- Ponad rok temu