Cześć. Mam 16 lat i 157 cm wzrostu. Stosuje Białko ACTIVLAB Soja Pro, VITALMAX CREATIN Monohydrate i od czasu do czasu FA XTREME NAPALM VITARGO. Czy jak dla mnie to są dobre suplementy ? I jakie ćwiczenia polecacie z hantelkami, sztangą. I bez sprzetu
16 lat
Napisano Ponad rok temu
Nie masz sprzętu i jak widzę diety to po kiego grzyba Ci jakiekolwiek suplementy?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zamiast kupować sumple poleciłbym Ci pierw wykupić karnet na siłowni
Napisano Ponad rok temu
Cześć. Mam 16 lat i 157 cm wzrostu. Stosuje Białko ACTIVLAB Soja Pro, VITALMAX CREATIN Monohydrate i od czasu do czasu FA XTREME NAPALM VITARGO. Czy jak dla mnie to są dobre suplementy ? I jakie ćwiczenia polecacie z hantelkami, sztangą. I bez sprzetu
Nie masz sprzętu i jak widzę diety to po kiego grzyba Ci jakiekolwiek suplementy?
Jeśli myślisz że wszystko można osiągnąć siłownią, i kto wie jakim sprzętem to rzycze powodzienia
Napisano Ponad rok temu
Zamiast kupować sumple poleciłbym Ci pierw wykupić karnet na siłowni
Rzecz w tym że niepełnoletnim chyba nie sprzedadzą karnetu
Napisano Ponad rok temu
16 lat to już powinni tobie sprzedać.
To białko jest strasznie słabe bo sojowe. Sojowe białko nie jest pełno wartościowe
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Najpierw trzeba ułożyć dietę a potem zacząć trenować a nie jeść suple i robić pompki myśląc że sie urośnie. Trenuj domatorem pobaw sie w strita i jedz jak trzeba to zawsze troche mięśnia sie zbuduje.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Najpierw trzeba ułożyć dietę a potem zacząć trenować a nie jeść suple i robić pompki myśląc że sie urośnie. Trenuj domatorem pobaw sie w strita i jedz jak trzeba to zawsze troche mięśnia sie zbuduje.
Tylko rzecz w tym że jak na taki wzrost(157cm) i na taką wagę (42 kg) to nie mogę wybrzydzać w jedzeniu To oczywiste nie jem czipsów,i innych fast foodów.
Napisano Ponad rok temu
A od kiedy dieta to wybrzydzanie w jedzeniu? To poprosto świadomośc tego co sie je kiedy i w jakich ilościach.
Jedzenie na "pałę" niestety w wiekszości przypadków się nie sprawdza. Więc idź do działu DIETA i poproś o pomoc. Bo widzę że nie dociera że bez odpowiedneigo odzywiania nic jeszcze nikomu nie urosło.
Mateusz Pawlak