o cyzm pamietac? zmiejszyc wspolyznnik kaloryczny?diete mam 3 g na 1kg masy to na pewno nei ejm slodyczy tlustego rowniez meiso ryby pdostawa robie interwaly przeszkadza mi brzuch
redukcja
Napisano Ponad rok temu
Napisz wszystko składnie Czego masz 3 gramy na 1 kg masy ciała?
Napisano Ponad rok temu
Na interwałach za dużo nie zgubisz. Cardio sesja na początku do 30 minut, później 45.
O diecie napisz coś więcej.
Napisano Ponad rok temu
hehe spoko 3gramy bialka ten wspolczynnik nei zmienny wegle nie wiem nigdy nie liczylem tyle co ryz albo ziemniaki do obiadu ,ryz piers z kurczaka te zestawienie nie jest mi obce oczywiscie ale kazdy wie ze meiso ma aminowksasy i buduje nie trzzeba mowic , interwaly robie na dlugosci boiska sprint powrot wolny obiegow zrobie w 15 minut sporo;p ale styrany wracam slyszalem ze inter bardziej jedza tlyszcz niz areo hm,
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej zacznijmy wszystko od początku
Tutaj wyliczasz swoje zapotrzebowanie:
http://forum-kultury...-kcal/?p=242347
Teraz musisz to rozpisać na białko(2 gramy na 1 kg masy ciała,jak chcesz możesz dać więcej,kosztem węgli)-1 gram białka ma 4 kcal,węglowodany(4 gramy na 1 kg masy ciała)-1 gram węgli też ma 4 kcal,resztę przypisz do zdrowych tłuszczy,które mają 9 kcal.
Co do interwałów,to napędzają one metabolizm bardziej niż cardio,ale istnieje ryzyko palenia mięśni,jeżeli dieta nie jest dopięta,moje zdanie jest takie że warto oba typy(cardio i interwały) stosować zamiennie co kilka tygodni.
Napisano Ponad rok temu
spoko bede robil areoby,troche pobiegam jak etiopczyk ;] miesni palic nie chce z anatto
Napisano Ponad rok temu
Przy 3g białka i sumiennym treningu siłowym nie ma opcji popalić nadmiernie mięśni to po 1.
Bez dokładnego obliczenia zapotrzebowania kalorycznego i ustalenia reszty makroskładników mozna stać w miejscu z redukcją bardzo długo.... dlatego warto wyliczyć wszystko to po 2
Mateusz Pawlak