Cześc, pytam ponieważ drastycznie potrzebuję schudnąć w dość szybkim czasie, a boję się, że sama dieta i ćwiczenia mogą nie wystarczyć. Czy stosowaliście jakieś środki na odchudzanie? Stwierdziłam, że zaryzykuje i kupiłam sobie takie tabletki GO! Slim i zastanawiam się czy jest to dobre rozwiązanie. Widać po nich jakieś efekty?
Stosowaliście kiedyś jakieś środki na odchudzanie?
Napisano Ponad rok temu
Już dostałaś raz odpowiedz na ten temat
Podstawa to dobra dieta redukcyjna, jeśli będzie dobrze ułożona to waga zacznie spadać
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Odpisałem ci że to za drogi środek,w minimalnych dawkach,które nie zadziałają,ale jak lubisz wywalać kasę w błoto to zjedź.Wszystko co działa jest zakazane,ale nawet te środki nie działają bez diety,gdybyś zaczęła w styczniu zmieniać nawyki żywieniowe to teraz nie musiałabyś nagle schudnąć.I tak znając babki pewnie skończy się na tym że przestajesz jeść,robiąc sobie krzywdę i mecząc się bardziej niż stosując dietę.
Napisano Ponad rok temu
Dlatego najlepiej od razu wziąć się za dobrą dietę redukcyjną. To jest najprostszy i najbardziej sprawdzony sposób.
TKWM
Napisano Ponad rok temu
żadna tabletka nie zamieni opony na seksowną linie. żadna tabletka nie będzie działała, ona pomaga ale nie działa sama, pomaga z dietą (dieta =/= jedzenie trawy czy jakieś wymysły kolorwych gazet)
Napisano Ponad rok temu
No wiem wiem, ale liczyłam na odpowiedź kogoś kto je przetestował Ale to w takim razie odstawiam GO! Slim na półkę i rozpoczynam intensywny trening: challenge accepted!
Napisano Ponad rok temu
Ale tutaj nie trzeba tego stosować aby popatrzeć w skład i widzieć że nie ma w nim niczego co potrafi spalać tłuszcz lub nawet wspierać organizm w tym procesie.... Aby ocenić suplement nie trzeba go brać gdy znamy się na tym z czego go zrobiono i jakie właściwości mają te substancje.
Mateusz Pawlak