Jeszcze jakiś miesiąc temu nie planowałam rozpocząć diety i ćwiczeń. Gdy już weszłam w ten tryb dostałam od znajomej tabletki na odchudzanie GO! Slim. Czy zażywanie takich tabletek może jakoś negatywnie wpłynąć na mój organizm? Czy podczas treningu mogę je zażywać w celu szybszej redukcji tkanki tłuszczowej?
Tabletki na odchudzanie - czy skorzystać?
Napisano Ponad rok temu
Radzę się skupić na dobrej diecie bo to właśnie dieta odpowiada za spalanie tkanki tłuszczowej. Wszelkiego rodzaju spalacze to dodatki do diety i same nie spalą tkanki tłuszczowej.
Podaj skład tego spalacza to go ocenimy
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Weź się za dobrą dietę i ćwicz i więcej spalisz niż ten badziew Szkoda kasy... na suplementację tym środkiem.
W składzie nie ma nic ciekawego :
- Garcinia Cambogia
- Yerba Mate
- Zielona herbata
- Imbir
- Witamina C Kurkuma (Curcuma)
- subst. wypełniające - celuloza mikrokrystaliczn
- subst. wypełniająca – skrobia ziemniaczana
- subst. wiążąca- dwutlenek krzemu
- subst. przeciwzbrylająca – stearynian magnezu
Napisano Ponad rok temu
Przecież napisała ze dostała je,dieta wiadoma rzecz,ale pytała czy jej nie zaszkodzą,a po składzie widać że nie,ma głównie składniki przeciwzapalne,ograniczające apetyt i diuretyczne,ale to raczej słabe działanie będzie.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz jak jest z tymi cudownymi tabletkami ze stron internetowych, piszą że, pierwszy miesiąc to oczyszczanie i nie zobaczysz wielkich efektów i trzeba kupić kolejne itd... Więc z góry po prostu przestrzegam.
Napisano Ponad rok temu
Te produkty to na ogół minimalne ilości składników aktywnych i zbyt wysoka cena,wykorzystują że ludzie się obudzili i chcą schudnąć na lato.Wątpię by coś mocniejszego tam dosypywali.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, moje koleżanki jak już coś nowego wyjdzie to od razu kupują ba i to zadzwonią do nich i powiedzą, że lepiej kupić trzy opakowania niż jedno bo ...bla bla bla... A one głupie kupują, a potem nerw bo nic nie zyskały tylko kasę straciły, ale jak im mówisz dieta i siłownia to zaraz jest milion wymówek... ehh te baby