Witam mam pytanie nie wiem jaki mam suplement mam zarzywać ćwiczę dwa razy w tygodniu już pół roku i widać trochę mieśni ale jeszcze są zalane tłuszczem jaki proponujecie suplement diety
Użytkownik zetka500 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam mam pytanie nie wiem jaki mam suplement mam zarzywać ćwiczę dwa razy w tygodniu już pół roku i widać trochę mieśni ale jeszcze są zalane tłuszczem jaki proponujecie suplement diety
Użytkownik zetka500 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witaj, A dietę masz odpowiednio dobraną?
Musisz odpowiedzieć na poniższe pytania, ale wtedy będziemy mogli podpowiedzieć Ci jakie rozwiązania przyniosą u Ciebie najlepsze rezultaty:
- Waga
- Waga planowana
- Staż treningowy
- Ile robisz treningów w ciągu tygodnia?
- Rodzaj Twoich treningów
- Intensywność Twoich treningów
- Czy zazwyczaj szybko chudniesz czy masz tendencję do tycia?
- Co uważasz za najtrudniejsze w stosowaniu dobrego odżywiania?
- Czy stosujesz suplementy i jeśli tak to jakie oraz od jak dawna(czy systematycznie?)
- Kontuzje/Urazy
To jest krótka lista pytań, na które odpowiedzi musimy poznać aby móc Ci doradzić.
Dobrze gdybyś dołączał zdjęcia swojej sylwetki, dzięki czemu jeszcze lepiej będziemy mogli dostosować porady dla Ciebie.
Napisano Ponad rok temu
Już pół roku?Czy dopiero Czuję że zadając takie pytanie nie usatysfakcjonuje ciebie odpowiedź-"kup dobry zestaw witamin" bo spodziewasz się jakiegoś cudownego środka,którego nie ma,szczególnie bez diety.Bo nawet jakbyś jadł najmocniejszy spalacz tłuszczu bez diety,to nei zadziała bo:
-możesz dostarczasz za dużo kalorii a on tego nie przepala,tylko trochę podkręca metabolizm
-możesz jeść dużo węglowodanów,które podnoszą insulinę,a ona spowoduje ze redukcja tkanki tłuszczowej się zatrzyma.
To taki przykład,który obrazuje jak ważna jest dieta.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Rozplanowanie diety + suplementacji |
Dieta |
|
|
||
Suplementacja oraz plan treningowy |
Trening dla początkujących |
|
|
||