witam mam problem z dobraniem treningu do mnie
cwicze 13 zaraz 14 miesięcy,cykl podstawowy mam za soba i tak naprawde to w 70% po tym są efekty jakie są ,ćwiczyłęm na sucho bez diety i odżywek
wiekszość czasu spędziłem na swojej domowej siłowni gzie mam między innymi atlas wiec ćwiczenia które robiłem tak starałem się dopasowywać abym pocwiczył na tym co mam
chodziłem 3 razy w tygodniu na siłownie robiłem po 2 partkie ciałą na trening (trenuje klatke,plecy,barki,triceps,biceps,przedramie...dopiero chchiałbym zmieścić gdzieś areoby i nogi)
mam 17 lat ,waże 73 kg i jestem z natury endo-mezo morfikiem więc nie jest źle pod tym względem aaa i trenuje piłke nozną
Warto jeszcze zaznaczyć że planuje od marca ćwiczyć z dietą ujemnym bilansem kalorycznym i sie zapisać na profesjonalna siłownie więc będe musiał i tak zmienic plan treningowy
Proszę o pomoc w dobraniu mi treningu prosze wziać pod uwage wszystkie wymienione aspekty ...Pisze bezpoesrednio o napisanie ponieważ ,w tematach gdzie jest podany trening dla średnio zaawansowanych to jest masło maślane każdy cos zmienia i nnie wiadomo do końca czy jest OK ,a tak jakby mi osoba która sie na tym zna pomogła to bym miał pewność że jest OK