jakie ćwiczenia mam robić żeby szybko wyrobić mięśnie mam 81kg i 170cm wiek 15 lat i jeszcze żeby wyrobić mięśnie rąk
Użytkownik maki edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakie ćwiczenia mam robić żeby szybko wyrobić mięśnie mam 81kg i 170cm wiek 15 lat i jeszcze żeby wyrobić mięśnie rąk
Użytkownik maki edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nazwa tematu: mięśnie brzucha a w temacie napisałeś mięśnie rąk.
To czego chcesz wyrobić? I brzuch ROBIMY w kuchni, a na siłowni tylko poprawiamy jego wygląd i kosteczki na nim, ale żeby było go widać to musisz zacząć od diety redukcyjnej.
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nazwa tematu: mięśnie brzucha a w temacie napisałeś mięśnie rąk.
To czego chcesz wyrobić? I brzuch ROBIMY w kuchni, a na siłowni tylko poprawiamy jego wygląd i kosteczki na nim, ale żeby było go widać to musisz zacząć od diety redukcyjnej.
A nie przyszło ci na myśl że może chodzi mu o wzrost masy mięśni brzucha?Żeby rzeźbić to trzeba mieć co.
Napisano Ponad rok temu
Ale i tak brzuch się robi w kuchni, a nie milionami brzuszków.... Aby mięśnie były widoczne musi się pozbyć tłuszczu z brzucha, a bez diety to raczej długa droga.. Oczywiście się z tobą zgodzę co do ćwiczeń, ale nie widzę zastrzeżeń aby robił ćwiczenia + trzymał dietę.
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Masy mięśni brzucha nie robi się "milionami" ruchów,tylko tak jak i przy innych mięśniach,dodatkowy ciężar i odpowiedni zakres powtórzeń.
Napisano Ponad rok temu
Brzuch robi się w kuchni gdy chcemy zrobić redukcję i go uwidocznić spod tłuszczu. Gdy masujemy i chcemy pogrubić kostki na brzuchu robimy go na siłowni ciężkim treningiem z obciążeniem a nie setkami brzuszków.
Kasza zastanów się zanim cos komuś napiszez czy potrafisz odpowiedzieć autorowi merytorycznie na pytanie.
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dieta na mięśnie brzucha |
Dieta |
|
|
||
Zgubienie brzucha. |
Dieta |
|
|