Cześć!
Podstawowe info 18lat, 183cm,64kg,2 lata lekkoatletyka- biegi, ok rok siłownia. Codziennie biorę gainer 100 gram i łykam witaminki, jestem ekto.
Problem polega na tym że podczas treningu FBW po rozgrzewce, zaczynają mi przeskakiwać stawy z maksymalnym ciężarem. Przez jakiś czas było dobrze ale od pewnego czasu odczuwam ból w kolanach i łokciach. Nie dość że to jest mój max to ból utrudnia i nawet czasami uniemożliwia wykonanie danego ćwiczenia. Możecie polecić jakieś ćwiczenia dzieki którym przestanie mi to dokuczać? Z góry dzięki.
stawy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez diagnozy lekarskie nie co doradzimy. Sa pewne metody ale dopóki ni będe wiedział np czy nie nabawiłeś się zapalenia stawów nie wypowiem się. Musisz znać przyczynę aby można było ją wyeliminować. To zbyt niebezpieczne aby diagnozowac na "oko"
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Bez diagnozy lekarskie nie co doradzimy. Sa pewne metody ale dopóki ni będe wiedział np czy nie nabawiłeś się zapalenia stawów nie wypowiem się. Musisz znać przyczynę aby można było ją wyeliminować. To zbyt niebezpieczne aby diagnozowac na "oko"
Dzięki, aktualnie mi to mineło, nwm jakie mogą być tego przyczyny. Jeżeli prooblem wróći pójdę z tym do lekarza.
Napisano Ponad rok temu
robisz wlasnie to co jest najgorsze
niby teraz nie boli ale jak zaczniesz cwiczyc bol sie moze znowu pojawic i to gorszy
lepiej teraz idz to lekarza
TKWM
Napisano Ponad rok temu
robisz wlasnie to co jest najgorsze
niby teraz nie boli ale jak zaczniesz cwiczyc bol sie moze znowu pojawic i to gorszy
lepiej teraz idz to lekarza
No niby tak, ale z drógiej strony lekarz pewnie będzie kazał samrować to maścią typu "fastum". Aktualnie podczas rozgrzewnki wykonuje technike automasażu.