Właśnie z yohimbiną chciałem to wcinać, czytałem, że to bardzo dobre combo i pomaga przedłużyć działanie clena. Też posiadam w tej chwili dość spory bf, zobaczymy co z tego będzie. Zdam relacje co i jak
Clenbuterol, pierwszy raz, pytanie odnośnie dawkowania
Napisano Ponad rok temu
Z tym że trzeba ostoznie bo wespół skutki uboczne moga byc juz bardzo mocne no ale tak samo jak z clenem sprawdzasz to stopniowo zwiekszając dawkę. Ja bym narazie skupił się na samym clenbuterolu. Na combosy przyjdzie czas. Joha działa super ale na ostatni szlif gdzie bf już jest poniżej 10% i jest naprawde bardzo sucho. Wtedy efekt johy jest najbardziej widoczny.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ok rozumiem, w takim razie yohe zostawie na przyszlośc a zakupie jakis niewinny sapalacz i pobudzacz, żeby na 2tyg off dobrze smigało. Dzięki wielkie za pomoc i nie szykanowanie mnie w stylu "nie żryj tego bo gówno, biegaj po 40h dziennie i jedz korzonki" .
Zdam relacje
Napisano Ponad rok temu
Grammatik, mam jeszcze jedno pytanie. Jaki spalacz mogę sobie dołożyć do clena na 2tyg off? Zamierzałem zakupić Venoma ale starego już nie ma a nowy podobno chu*a klepie
Napisano Ponad rok temu
Szczerze to nie orientuje się obecnie który spalacz jest wart zakupu. W większości i tak są śmieci zamiast substancji które mają jakikolwiek wpływ na redukcję tkanki tłuszczowej. Jak celować to coś co ma johimbinę w składzie koniecznie.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zdobądź tussi,kup kofę w proszku i dokup acard,nic lepszego nie wymyślili.
Napisano Ponad rok temu
A tussi musze popytać, koffeina mnie nie klepie niestety testowałem już. A acard jako osłonke na serducho?
Napisano Ponad rok temu
Aspiryna podnosi temp ciała i powoduje ze czerwone krwinki się nie sklejają,wiec poniekąd jako osłonka na serce.
Napisano Ponad rok temu
Tak aspiryna w tabletkach do jelitowych.
Napisano Ponad rok temu
Ok juz wszystko rozumiem, nie skminiłem, że Acard tez zawiera kwas acetylosalicylowy jak aspiryna tylko różni się tym, że później się wchłania.
Napisano Ponad rok temu
Hej jako, ze dwa razy bylam na redukcji na clenie to sie wypowiem.
O tym,ze dieta itd zapewne wiesz wiec nie bede sie temu poswiecala.
Co do Clena bralam inaczej:
Za pierwszym razem bralam 2 tyg on na 2 off, efekty byly, ale na tych 2 tyg off forma spadala, mniejsze checi itd mimo ze spalacz wtedy bralam.. Clen mimo wszystko dodaje kopa.
Wiec za drugim podejsciem przeszlam na ten cykl:
1dzien 20mcg
2 40
3 wolne
4 60
5 60
6 wolne
7 60
8 60
itd
Forme trzyma sie caly czas Clen dziala, nie ma spadkow formy i uczucia przetrenowania.
Co do mojego odczucia temperatura ciala okolo 37,3, cisnienie 75/140 po treningu,ogolnie zadnych innych problemow nie mialam a na cyklu na clenie bylam 60 dni odstawilam z dnia na dzien. Dla Ciebie zapewne byly by wieksze ilosci dawki ale powiem tak puki czujesz i widzisz ze temp jest wyzsza nie ma co przesadzac z dawkami, lepiej zwiekszyc co jakis czas niz na poczatek pier.. sobie mozgojeb... dawke.
A jak efekty beda marne w co watpie zawsze mozesz dorzucic t3 choc t3 najlepsze na koniec jak juz cialko ma malo fatu a chcemy sie ladnie pociac.
Pozdrawiam Magda
Napisano Ponad rok temu
Nie ma spadków formy,bo paniom nie zależy aż tak na mięśniach jak facetom,bardziej na rzeźbie.Facet na bank odczuje raz że uczucie rozbicia i zero siły a dwa spadki mięcha.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma spadków formy,bo paniom nie zależy aż tak na mięśniach jak facetom,bardziej na rzeźbie.Facet na bank odczuje raz że uczucie rozbicia i zero siły a dwa spadki mięcha.
Ja opieram wiedze na sobie, wiec pewnie z mezczyznami bedzie troszke inaczej, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze 2 tyg na 2 tyg off dla mnie byly katorga... a znowu 2 dni on 1 off bylo o wiele lepiej.
Co do miecha to fakt pewnie poleci go troszke wiecej, no i fakt jest taki, ze kobiety wola byc pociete i smukle... choc patrzac na siebie to ja raczej powinnam troszke spasc z miecha hehe
Napisano Ponad rok temu
2 dni onn/off i u mnie lepiej się sprawdzało.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No więc tak też zrobie, dawke zwiększać z dnia na dzien, czy 2on 20mg/2 off/ 2on 40mg/ 2off/ 2on 60mg/2 off i tak w góre?
a i czy jakis stack kreatynowy się nadaje do clena czy nie bardzo?
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niby clen zwiększa wchłanialność kreatyny,na pewno się przyda by wzmocnić serce.
Napisano Ponad rok temu
O spoko, mam stack hyperfusion hi-teca, dokupić do tego mono?
Napisano Ponad rok temu
Możesz dokupić i brać 5g mono w dni treningowe. Myślę, że Panowie się ze mną zgodzą
Napisano Ponad rok temu
jak najbardziej mono można dodać około treningowo np po 10 gr
www.massagepeter.se