Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tam trzeba podzwonić.Importerów sabre jest czterech Military Gdańsk, Kaliber Warszawa , CQB Lódz, SpecShop Poznań.
Napisano Ponad rok temu
cizzia
ps. w temacie paczkomatów - to jak rozumiem wyłącznie spr. dogadania z firmą oferującą takie usługi - jeśli warunki będą odpowiednie bez problemu taka usługa zostanie uruchomiona !
proszę pisać co jeszcze , może dziadki z arku choć trochę podniosą standard obsługi - BO JAK NIE - to kiepsko widzę przyszłość tej firmy ... przynajmniej w temacie gazów - a szkoda by było , bo jednak mieli ( i puki co ) mają jakiś udział w rynku , ale żeby się specjalnie liczyli na chwile obecną ... cóż nic z tych rzeczy - BRAK WIZJI I ŚWIERZEJ KRWI , no i wiedza z lat 90 a to w dzisiejszych czasach trochę mało !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sabre Red MK-2 DPS 1.8 oz cone SR-521010-C
Sabre Red MK-3 DPS 2.0oz cone SR-520010-C
Sabre Red MK-3.5 DPS 2.5oz cone SR-520020-C
Dzisiaj już nie mam warunków a wstyd się przyznać zapomniałem ale jutro zadzwonię do military, kalibra i cbq.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kaliber: 22 6445707 wew. 43 lub 502 323 210 8-16
Military: 691 891 591 8-16
Cbq Tactical 42 6421111 9-17
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro tak siak i owak takie próby były już przeprowadzane to NIE widzę powodu aby sytuacja uległa zmianie - no ale próbować można , jednak cudów NIE MA
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sklep.inter-ark.com.pl/reczny-miotacz-gazu-sabre-3-w-1-duplikat-1.html , widzę że Inter-ark zaczyna się starać i sprowadza coraz to lepsze zabawki , tym razem Sabre 3w1 , cóż brawo jestem zaskoczony na plus ;-) ;-) ;-)
Orientujecie się ile takowy gaz ma termin ważności. Skoro CS przestaje działać po ok. 2 latach to wynikałoby z tego, że mieszanka OC/CS straci po tym czasie co najmniej część mocy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto dzwonił do importerów Sabre ręka do góry. Według mnie warto a jestem zawsze umiarkowanym optymistą i zakładam że Kaliber nas miło zaskoczy. Co do Military i CBQ mam inne zdanie, typowe mydlenie oczu. Nie szkodzi spróbować, sprowadzą to super, nie to nie kupimy gdzie indziej lub co innego.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 29
0 użytkowników, 29 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..