Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Pewnie to rozwiązanie ma swoich zwolenników, ale ja kilka lat letu srogo się zawiodłem na kolterze guard z twist lockiem - miotacz w krytycznym momencie mnie zawiódł i w ruch poszła niezawodna milicyjna pałka wożona w rezerwie
Mam pytanie - czy może ktoś miał styczność z czymś takim:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pojemność mi się zbyt mała wydaje
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś ma wiedzę na temat tego oto wynalazku, który pojawił się w interarku?
Pozdrawiam,
K
Napisano Ponad rok temu
Dołączam się do pytania. Zna ktoś może parametry tego gazu? Tzn. ile ma CS a ile OC?
No i ta dysza, sprawdza się? Czy też będzie trzeba przełożyć górę od KO?
Akurat szukam małego gazu na ciepłe dni, bo mój UDAP jest troszkę za duży a foxa green 59ml oddałem dziewczynie.
Napisano Ponad rok temu
Ten też odbiera wyglądem od oryginału który ma czerwoną a nie niebieską dyszę, ja już zakupów w Inter-Ark nie zaryzykuję.
Co do mocy oryginału- ktoś już wcześniej pisał- chyba CSa ma tyle co ARM 2 a OC "mniej niż: 17% olejku pieprzowego, 1,4 % Capsanicyny i do 2,5 mln SHU".
A mały to on nie jest, ze względu na dyszę a właściwie tę część z zapinką- jest dużo wyższy od większości innych gazów o tej samej pojemności.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skłonny jestem zaryzykować twierdzenie że ten nowy blend może nie do końca spełnić oczekiwania tak głęboko w nim pokładane ... zresztą chyba wystarczająco omówiliśmy temat przy wcześniejszym rozpatrywaniu próbek owego gazu
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Zatem błogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli , ... w temacie samego UDAP niech przemówią obrazy wiem wiem – WARTO było czekać choć nikt tego nie lubi – najważniejsze że skutecznie !
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Standardowy gaz francuski z ta głowicą i pojemności 50 mil ma wysokość 118mm .Więc należy do mniejszych .Ale ostatnio czytam że wszystko co można u nas kupić to chłam .I jest tylko jedno miejsce gdzie można kupić najlepszy towar no niech zgadnę HE HE .
no proszę komuś żal dupsko ścisnął ... HE HE a i owszem dla mnie i przyjaciół zapewne wystarczy
a ty co - dalej z KOszczakiem i i głową pełną przekonań o swojej fachowej wiedzy ( że zacytuję ) na "wręcz technicznym poziomie" a może sam masz coś ciekawego do pokazania z przyjemnością obejrzę - wstawiaj ! ...
niestety zapomniałem że krowa która dużo ryczy mało mleka daje ... ale co tam popatrz sobie
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Postaw obok siebie tego francuza i np. foxa- różnica w wysokości jest znaczna, co ma duże znaczenie przy noszeniu gazu w kieszeni jeansów.Standardowy gaz francuski z ta głowicą i pojemności 50 mil ma wysokość 118mm .Więc należy do mniejszych .Ale ostatnio czytam że wszystko co można u nas kupić to chłam .I jest tylko jedno miejsce gdzie można kupić najlepszy towar no niech zgadnę HE HE .
I nie twierdzę, że to co jest u nas dostępne to chłam, sam mam chyba wszystkie lepsze gazy dostępne w PL, problemem w naszym kraju jest dymanie klienta- a to na dacie ważności, a to na rodzaju dyszy, zawartości i tak dalej.
Na zakupie gazów w czterech sklepach- w dwóch dostałem towar niezgodny z opisem, zresztą po wcześniejszych postach widać, co się u nas wyrabia- byle sprzedać, a potem- martw się sam drogi kliencie.
Zbyt mało osób czyta ten watek, aby miało to jakiś wpływ na kupno tych gazów w trefnych sklepach, więc interes kręci się dalej- taki kraj.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..