Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Testy zasięgu gazów dostępnych w ofercie Koltera. Dobry zestaw filmików. Pokazują znikomą skuteczność breloczkowych ,,miotaczy" co zresztą zostało tu udowodnione. Najlepiej sypią moim zdaniem Walthery. Walther Bear Spray identycznie jak Frontiersman (może ciut niższe ciśnienie).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli faktycznie skończy się dostęp do Foxów w Polsce to pozostaje nam tylko Pm oraz Sabre, więc trzymajmy mocno kciuki za naszego kolegę Profesora tej dziedziny Cizzie a dokładniej za jego plany co do zapełnienia Polskiego rynku w najlepsze dostępne miotacze produkcji made in USA
Napisano Ponad rok temu
Co do PM to miałem i mnie przeraziła nieszczelność owego gazu (nie tylko mi się to zdarzyło) więc już nie powróciłem do produktów tej firmy.
Sabre jest najlepszym obecnie rozwiązaniem na rynku. Stosunek jakość/cena jest doskonały.
Napisano Ponad rok temu
jednocześnie szkoda że Foxy 5.3 maja zniknąć z naszego rynku , ech ta unia zawsze coś wymyślą ... zastanawia mnie czy Fox będzie chciał zmienić formułę ?
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możemy dyskutować czy Fox 5.3 jest przereklamowany czy nie, według mnie jest ciut za drogi ale ma zasadniczą zaletę: najszybciej ze znanych mi gazów zamyka oczy.
Czyli na tą chwilę zostaje mi zakup Sabre DPS w strumieniu od polskiego importera a chmurki od wszystkim znanego forumowicza.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..