Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
U mnie odwrotnie, najpierw sypałbym OC Sabre DPS/Fox 5,3 a potem poprawiłbym CS ARM II. Taka a nie inna kolejność wynika głównie z tego, że ARM II noszę w kaburze więc dostęp jest utrudniony natomiast OC w zewnętrznej kieszeni. Inna sprawa, że ponoć OC szybciej zaczyna działać od CSa, więc moja metoda przynajmniej dla mnie ma sens.
Napisano Ponad rok temu
Opcja C mogłaby napytać nam biedy.
U mnie odwrotnie, najpierw sypałbym OC Sabre DPS/Fox 5,3 a potem poprawiłbym CS ARM II. Taka a nie inna kolejność wynika głównie z tego, że ARM II noszę w kaburze więc dostęp jest utrudniony natomiast OC w zewnętrznej kieszeni. Inna sprawa, że ponoć OC szybciej zaczyna działać od CSa, więc moja metoda przynajmniej dla mnie ma sens.
precyzuję - dla tego najpierw CS ponieważ olejożywica z OC jak już pokryje cel HE HE raczej słabo miesza się z CS i efekt jest słabszy w każdym razie na skórę ...
a w przypadku pierdyknięcia najpierw CS uzyskujesz kolego pełne efekty jego działania a potem poprawiasz OC ( ja właśnie preferuję olejożywice - jak chyba większość z Nas )
przepraktykowane
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mówiłem Cizzia czytaj ze zrozumieniem nigdy nie pisałem że 26 lat pracowałem przy produkcji aerozoli ,tylko ze 26 lat temu pierwszy raz pracowałem w polskiej firmie produkującej aerozole . Po kilku latach znowu wróciłem do tej branży ale w dużym koncernie w Holandii, i tam przepracowałem 6 lat przez ostatni rok jako tłumacząc na polski specjalista koordynator działu kontroli . TO tyle w tym temacie. Piszesz że jesteś w stanie sprawdzić jakie służby co i gdzie kupują to masz super kontakty podpowiem ci nie sprawdzaj policji oni mogą zgodnie z decyzją komendanta używać tylko OC jak tak dokładnie pamiętasz moje wpisy to w którymś jest tam nr tej decyzji. Jest jeszcze jedna możliwość jesteś w bardzo zażyłych kontaktach z dziadkami z inter arku jak ich nazywasz i stąd te informacje z pierwszej ręki .Powiem ci też ze zgodnie z przepisani obowiązek etykietek w języku Polskim wraz z określeniem daty przydatności ciąży na importerze . Reszty twoich dywagacji i fachowych wywodów pominę milczeniem
Królu złoty faktycznie przez wiele lat odwiedzania "dziadków z Inter Arku" zdążyłem już ich polubić ba ( nawet niewiastę mają w zespole ) ale ale aby uzyskać wiele ciekawych informacji z wcale NIE małego rynku gazowego i w ogóle artykułów security wystarczy czasem być grzecznym i zwyczajnie zapytać - to nic nie kosztuje , a i żadną tajemnicą jest że dziadki zaopatrują BOR w dodatku ta formacja co i rusz stawia nowe wymagania że to niby przeprowadzili badania i wyszło że pieprz to za słaby jest i oni TYLKO CS teraz jak widzę wymyślili że oni tylko blendy bo pewnie się okazało że CS tez potrafi zawieść ... tak to bywa - NIC nie działa zawsze i w 100%
śmieszą mnie te ich badania bo pomimo znacznych kosztów które na nie idą - gówno - one wnoszą ! , a tylko nas podatników bije to po kieszeni. Zamiast pajacować wbiłby się jeden z drugim gamonie na vortal i poczytał sobie co mówią PRAKTYCY tacy jak choćby JA ( wspominałem że skromność to moje 2 imię HE HE ?! ) w dodatku mam WIELU znajomych których zaraziłem swoją pasją i spora część mojej wiedzy pochodzi również od nich - tym bardziej że NIGDY nie twierdziłem że jestem najmądrzejszy na świecie ... a może ( znów skromność przeze mnie przemawia HE HE ) znaczy się - różowa siła -
ale ale marszczysz się ty mój kochany Zgredzie60 i fochasz a nie ma czemu uśmiechnij się złość piękności szkodzi ! nawiąże jeszcze do informacji które nam tu podajesz , część z nich ( ta niewielka ) jest do przyjęcia i wnosi pewną wartość do naszych dywagacji jednak śmiem twierdzić iż dużo wiedzy którą tu przedstawiasz jest dość lakoniczna w dodatku Nas vortalowiczów interesuje głównie SKUTECZNOŚĆ , bo cała reszta jest tylko dodatkiem do tej podstawowej kwestii , zatem jeśli chcesz znaleźć uznanie i miejsce w naszym gronie ( czytaj loży szyderców ) to siłą rzeczy musisz się bardziej postarać - ani ja ani zapewne nikt inny NIE jest tu Twoim wrogiem - śmiem twierdzić że większość to ludzie dorośli , stabilni emocjonalnie , mający dzieci i pod każdym względem NORMALNI to czy jesteś z branży czy na co dzień pracujesz w biedronce nikogo nie interesuje , nas interesują jedynie informacje które celują w to co napisałem powyżej , jak widzisz dzięki namaszczeniu kilku osób na tym vortalu udało mi się uzyskać rangę różowej siły HE HE ( schlebia mi to - dzięki dranie i zbytniki ) jak również wyszedłem z cienia i moja skromną osobę oraz to czym się zajmuje na co dzień możesz sobie w jednym kliknięciu sam zobaczyć i ocenić ! postanowiłem się więcej NIE ukrywać , zresztą jestem uczciwym i szanowanym obywatelem RP i nie mam powodu się stresować bo zawsze staram się trzymać litery prawa ( mniej więcej HE HE ) w dodatku z różnych źródeł dochodzą mnie sygnały iż moja fantazja kawalerska wywołuje szeroki uśmiech na wielu twarzach - czego chcieć więcej ?
cizzia
Napisano Ponad rok temu
a skont to wiesz, nie dłużej jak 2 dni temu widziałem policjantów zaopatrzonych w RMG 75 a to jest CS taki jak tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]podpowiem ci nie sprawdzaj policji oni mogą zgodnie z decyzją komendanta używać tylko OC
Napisano Ponad rok temu
a skont to wiesz, nie dłużej jak 2 dni temu widziałem policjantów zaopatrzonych w RMG 75 a to jest CS taki jak tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]podpowiem ci nie sprawdzaj policji oni mogą zgodnie z decyzją komendanta używać tylko OC
sory sory ale RMG 75 to chyba CN jest ... suma summarum - NIE powinni tego mieć i stosować w rozumieniu ustawy
ale że to Polska mój kraj rodzinny jest - to tu różne cuda się dzieją , działy i dziać BĘDĄ !
cizzia
maestro i linka popraw bo się NIE wyświetla 0 sorry już się wyświetla HE HE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc śmiej się dalej to nikomu nie szkodzi a po twoich dywagacjach oraz pseudo naukowych wywodach i pewności z jaką je wyrażasz nie chce mi się dalej gadać i szukać uznania nawet za cenę potępienia przez takiego guru w temacie. A sprawę skuteczności oc czy cs omówiłem tu nie raz . Nie mnie oceniać twoją uczciwość i poszanowanie prawa jak piszesz mniej więcej .NIC nie działa w 100% może znajdziesz wyznawców dla swoich wzniosłych kawalerskich fantazyjnych opowieści typu super gaz albo firma która wykosi wszystkich z rynku ja życzę powodzenia , czasem przyjeżdżam do stolicy z mojej pipidówy to zawitam i obejrzę asortymęt i na pewno coś zakupie w atrakcyjnej na pewno cenie
cizzia
ps. tylko nie pros żeby Ci cos ogarnąć sam, wiesz REGULAMIN HE HE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lepiej mistrzu ... ?
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Załatwcie to na PW.
Napisano Ponad rok temu
ale muza fajna nie gadaj HE HE ... ( i doskonale oddaje sentencje - bo po co pierniczyć 3 po 3 w klawiaturę )
ponieważ jak widzę Zgred60 to duży kozak jest zatem zostawiam Was z nim i jego praktyczną - "wiedzą" - HE HE
jak zatęsknicie to czekam na info - a na razie KLOPS NA JAŹWĘ
żegnam ozięble
cizzia
Anics robaczku sam ciągnij temat - ciekawym jest wywodów i nowych informacji - ja milczę od teraz jak GRÓB tylko czytam !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zatem pokaż co potrafisz i wiesz ... cały temat pozostawiam do dyspozycji Twojej i Zgreda - nie żebym coś miał OK tylko działajcie zamiast PIERDOLIĆ a rzecz jest poważna bo na tym forum nie siedzi tylko Anics i Zgred60
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio, mniej osobistych podjazdów, więcej pogawędek o gazach poproszę. To jest jedyne miejsce w sieci gdzie można o nich gadać bez końca bez podejrzenia o bycie dziwakiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
, ale w realu solo bez gazu nie miałbyś za dużo do powiedzenia, widziałem na filmiku po co ci gaz- ręką raczej byś się nie obronił.
choć faktycznie mam już swoje latka i nie jestem już smarkaczem to jednak ciągle potrafię przypierdolić - a sprzęt jedynie potęguje moje możliwości ... czyżbym Ci już kiedyś napsikał Anics HE HE ?
Nie trzeba być psychologiem- masz ze sobą duży problem, bo normalny facet w tym wieku nie lata po lasach i nie spuszcza się nad ilością gazów w kieszeni, obawiasz się czegoś albo kogoś?
jedyne czego się obawiam to współczucia "dobrych ludzi" oraz ludzkiej głupoty - to jak z rakiem , nie ma na to lekarstwa ...
swoją drogą bardzo interesująca ta Twoja wiedza z zakresu psychologii , może jakiś gabinet otwórz być może jesteś w tym względzie nie odkrytym i nieoszlifowanym jeszcze diamentem
jak napisałem chętnie zamienię się w słuch i wzrok pilnie czytając wszystko co tu ciekawego napiszesz kolego Anics na tematy związane z gazem obronnym , a skoro masz tyle do powiedzenia i zaprezentowania w tym względzie to mam nadzieję że nie dasz mi i innym czekać tygodniami aż się zdecydujesz ...
a i jeszcze jedno - vortal / forum to takie miejsce jest gdzie się wymienia argumenty na słowa , chyba że w oparciu o swoją psychologiczną wiedzę opracowałeś nowy sposób ? tym bardziej nie krępuj się z nami nim podzielić jestem przekonany że już zdobyłeś sobie grono fanów - oczywiście dalsza dyskusja nie ma sensu bo jak rozumiem w następnych postach będziesz mnie tylko obrażał , zresztą ( rozumiem że jesteś młodzieniaszkiem i dużym kozakiem - pewnie jeszcze na utrzymaniu tatusia i mamusi ) zatem wiedz o tym że latka na tym padole mijają szybko i za chwile tez będziesz taki jak ja - jak to mawiają takie prostaczki jak ja - samo życie !
podklepał bym Wam vortalowicze jakąś gazową daninę HE HE ale są tu inni mający do powiedzenia więcej i zapewne lepiej , więc nie miejcie mi za złe że powstrzymam się od tego i poczekam na KONKRETY , ciekawostki , nowinki , zdjęcia i filmiki ze strony przedmówców ...
dobra nie będę taki ... - interesująca FORMUŁA
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..