Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poważnie?Witam Dostałem info z Interu że dostępne będą ( są już w drodze z USA ) słynne UDAPy ale w pojemnościach 60ml więc ? Jedyny chyba sklep który staje się słownym w przeciwieństwie do sklepów np. K....
Brawa dla "dziadków". :peace:
Napisano Ponad rok temu
Apropo sklepu "K" ;-) na stronie internetowej przy Sabre Cone jest status "dostępny". Zadzwoniłem do sklepu żeby potwierdzić i nie jechać na darmo powiedzieli że dostępny niby jest, ale gazów raczej nie będzie :roll: cyrk
Napisano Ponad rok temu
Dancingmen, mówili kiedy mniej więcej można spodziewać się dostawy?
Adamoo, chodzi Ci o MK2? Dwa lata chyba był jako niedostępny. Może na magazynie centralnym mają parę sztuk a nie na sklepach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No właśnie na maila dostałem dziś automatyczne powiadomienie o dostępności tego gazu i miałem nadzieję, że coś tam drgnęło. "Dostępny niby jest, ale gazów raczej nie będzie", to po co w ogóle odblokowali opcję kupna na stronie, to idiotyczne.Swietna wiadomość
Apropo sklepu "K" ;-) na stronie internetowej przy Sabre Cone jest status "dostępny". Zadzwoniłem do sklepu żeby potwierdzić i nie jechać na darmo powiedzieli że dostępny niby jest, ale gazów raczej nie będzie :roll: cyrk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dostałem info tylko ze są w drodze bo coś te większe flaszki UDAPy im nie idą . Ale odp. jest prosta : bo są duuuże i ciężko ich skitrać co do działania tego gazu to prawdziwe BESTIE ! Sprawdzone przez Selekcjonerów na bardzo pobudzonych koksach ! a na 60tki UDAP czekamy lada moment się pojawią . Dzidki są jacy są ale są słowni, bo słynny sklep K.. to pewnie musi wysprzedać te co ma i dopiero zamówią następne
Nie przesadzajcie z tą wielkością ,dużego" UDAPa, jest ciut większy niż standardowa pucha 4Oz. Ja mieszczę bez problemu nawet latem. Z mniejszą puszką szczerze mówiąc bałbym się chodzić bo ciśnienie jest wręcz ogromne, mgła na prawdę mocno skoncentrowana i może być duże OOOO jak gaz się skończy na 2 z 3 napastników.
Co do cen, to faktycznie 150zł jest już przesadą nie mówiąc o 200, ale warto było zainwestować te pieniądze choćby dla podniesienia własnych morali
Napisano Ponad rok temu
16cm to jest gigant. To już równie dobrze mógłbym 200-300ml mini gaśnicę nosić... nie, podziękuję.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..