Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
Byłem dziś w bron.pl na Puławskiej i nie mają tych "starych" szarych i czerwonych walterów. Facet powiedział że nie ma i nie będzie a ta "grafika" na stronie to nie wie czemu. Za to strasznie zachwałał ARM IV, którą mają na stanie, powiedział że ma 18%OC ;-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak mówie że mają arm IV to mają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie.Ufacie dalej francuskim gazom po ostatnich niespodziankach z CS-ami?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą, dostałem niedawno gaz od kolegi Mattaleo i jestem teraz szczęśliwym posiadaczem oryginalnego Sabre Cone MK 3,5 Miałem wcześniej Walthera, ale jednak Sabre to Sabre.
Fajne są takie inicjatywy, żeby prywatnie sprowadzać małe partie produktów, których nie ma na polskim rynku. Przypuszczam też, że niedługo Cizzia zaprezentuje nam swój asortyment i już nie mogę się doczekać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
UDAP bo są poręczniejsze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i super, że nie na próżno im tam marudziłem. Szkoda że MK3 i MK3.5 nie sprowadzili ale dobre i to.Dotarła przesyłka z Kalibra, wszystko cacy, Sabre MK2 w wersji cone jak miało być. Znowu powtórzę, że nasze telefony pewnie dały efekt. Jak widać wszystko jest do załatwienia, trzeba tylko poszukać i popytać. Na razie gazów mi wystarczy, ale jeśli pojawi się poręczny UDAP w dobrej cenie to pewnie jeszcze rozważę zakup.
Napisano Ponad rok temu
Dotarła przesyłka z Kalibra, wszystko cacy, Sabre MK2 w wersji cone jak miało być. Znowu powtórzę, że nasze telefony pewnie dały efekt. Jak widać wszystko jest do załatwienia, trzeba tylko poszukać i popytać. Na razie gazów mi wystarczy, ale jeśli pojawi się poręczny UDAP w dobrej cenie to pewnie jeszcze rozważę zakup.
Ten gaz jest na bazie oleju, czy wody, wie ktoś? Mnie już się pomieszało, bo niby te na wodzie mają niebieską metkę i w nazwie modelu h2o, ale ten ma oznaczenie, że jest niepalny i można używać z paralizatorem, a od łuku elektrycznego olej może się zapalić...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z tej tabeli wynika tylko, że DPS, ale nic dalej. Mógłby mi ktoś potwierdzić, czy to woda, czy olej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przejezdzalem dzis w poblizu Kalibra ( ten przy stadionie) postanowilem wpasc. No i niespodzianka bo maja na miejscu mk2 cone ;-) kupilem 2 sztuki (choc byly drobne problemy) ;-) cena 45 zl szt.
No i przyznaje ze te telefony cos daly ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..