... ja bym sobie na coś takiego nigdy nie pozwolił.
Bo brak Ci wyobraźni i dystansu a może z innych powodów. Niezłą tyradę zaserwowałeś nam(mi) tu. Jak się po tym pozbieram to odpisze ;-)
Napisano Ponad rok temu
... ja bym sobie na coś takiego nigdy nie pozwolił.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To było o mnie? Bo słowo "pan" pasuje bardziej do mnie, niż do Sebola ( który jest raczej "smykiem"). ;-)Szkoda ,że w/w pan pisząc coś na temat Yoshinkan nie ma bladego pojęcia co stara się ośmieszyć
Chłopie, miej godność i przestań się mazać jak baba! Sebol zadał proste pytanie: "Czego mnie nauczysz i za ile?". Zamiast na nie odpowiedzieć piszecie płaczliwe protesty. I to przedstawiciele podobno najtwardszego stylu aikido na świecie. :nie:Smutny jest fakt,ze zamaist sie wspierać niazaleznie od "flagi"oraganizacji czy też jakie majtki nosimy i co sie praktykuje sami sobie robimy do gniazda!!!Smutne!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaż jeden osobnik wspiera Michała...Szacun.No to mamy poodobny staż ;-) ...
Pozdrawiam serdecznie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie obrażam innych stylów i sztuk walki bo zwyczajnie nie wypada.
Sęk w tym, że "prawdziwe SW", to właśnie m.in. aikido, tak samo jak karate, kenjutsu, iaijutsu, jiu jitsu (nie brazylijskie), kung fu itd. A twory takie jak BJJ i MMA to jakieś współczesne hybrydy - sporty, które powstały na użytek telewizyjnych show typu KSW, a w Polsce nierzadko niestety bojówek klubów piłkarskich.
Napisano Ponad rok temu
To fajnie ze masz o sobie tak wysokie mniemanie.nie jesteśmy spięci, a przy najmniej nie wszyscy i w sumie chyba fajni z nas faceci.
jak widzę i czytam niewiele zrozumiałeś z samej istoty budo
w sztukach walki przecież interesuje Cię tylko sensowność wykonywanych technik, napierdalanie i " szpanowanie"
albo Ty byłeś miernym uczniem albo twój instruktor nie nadaje się do tego
no tak, zapomniałem bujin z Ciebie ( i znów słownik w ruch) nie będę polemizował.
Napisano Ponad rok temu
Łooo Matko! Komandosi będą rozcapierzać paluchy i wykrzywiać przednią stopę? 8O Żeby ich tylko nie pozabijali na tej misji... :nie:od poniedziałku zaczynam szkolenie 4 drużyn szturmowych 6 batalionu powietrzno-desantowego z Gliwic z przeznaczeniem na misję
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu